Enuygun.com'da TurkNet

Google’da araştırma yaparken enuygun.comda TurkNet ile ilgili bir ilan gördüm. Aylık 115₺ gibi bir ücret olması ve ilan başlığının fazla özürlüce yazılması nedeniyle şüphelendim. Ayrıca sadece Turk.net internet sitesi üzerinden veya size ait bir telefondan başvuru alındığı gibi bir durumu hatırlıyorum. TurkNet enuygun.com üzerinden herhangi bir ilan veriyor mu?

https://www.enuygun.com/internet-baglantilari/turknet-adsl/turknet-internet-ve-telefon-turknet-is-35-tam-gun-35-mbit-kurumsal-taahhutsuz/

(Güncelleme)
Şimdi Enuygun.com üzerinde ADSL | Fiber | Kablo İnternet Bağlantı Tarifeleri - Enuygun bu adreste Turk.net’e yönlendiren bir buton var ve üstte belirttiğim gibi bir form değil. Direkt Turk.net’e yönlendiriyor ve sağlayıcı olarakda listelenmiş. Üstteki galiba yine dolandırıcıların işi.

Tek TurkNet yer almıyor sitede sanırsam

Evet o kısımdakiler doğru orada tıklayınca direkt olarak siteye atıyor ama https://www.enuygun.com/internet-baglantilari/turknet-adsl/turknet-internet-ve-telefon-turknet-is-35-tam-gun-35-mbit-kurumsal-taahhutsuz/ bu link form doldurtuyor ve fiyat farklı. Ayrıca başlık içerisinde “Kampanya Değil, Taahhütlü Limitsiz” gibi ifadeler var.

Bu adresde de TurkNet için birden fazla teklif var. Bu durumlar biraz şüphe uyandırdı ondan sormak istedim.

Merhaba @muhep, Enuygun sitesinde gördüğünüz TurkNet fiyatı İş Paketi fiyatıdır. Bireysel müşter için çıkan fiyat bilgisi bu değil.

Biz yapılan yeni fiyatımız için enuygun ile iletişime geçtik. Yeni pkaet fiyatlarımızı kısa süre içerisinde güncelleyeceklerdir.

2 Beğeni