Elektrikler gittiğinde hizmet alamıyorum

Merhaba,

Evimde kesintisiz güç kaynağı kullanmaktayım. Önceki ISS imde elektrikler gittiğinde internet hizmetimi almaya devam ediyordum. TurkNet e geçtiğimden bu yana ne zaman elektrikler kesilse altyapı aynı olmasına rağmen internetim de kesiliyor. Bu sorunun düzeltilmesini talep ediyorum.

İyi çalışmalar

Selamlar @HasanTahsin, kesintiler bağlı olduğunuz santral-saha dolabını etkiliyor ise bunun sizin özelinizde bir çözümü maalesef yok. Yani teknik olarak sizi ilgilendiren alanların tamamına jeneratör kurmanız gerekiyor :man_shrugging: Güç kaynağı yalnızca saha-santral dolabının etkilenmediği kesintilerde sizi kurtarabilir.

1 Beğeni

Merhaba Alperen bey,

Santral-saha dolaplarında elektrik kesintileri için kullanılmakta olan aküler mevcuttur. Örnek veriyorum; elektrikler gittiğin ev telefonları çalışır. Bizler de internet hizmetini aynı kablo üzerinden alıyoruz. Yineliyorum, Türk Telekom abonesiyken elektrik kesintilerinden etkilenmiyordum. TurkNet abonesi olduğumdan bu yana kesintilerden etkileniyorum. Ya Türk Telekom un sizin firmaya bir garezi var ya da akülerin ömürleri bitmiş olabilir. “Garezi” diyorum çünkü elektrikler gittiğinde telefon hattım çalışıyor. Her iki durumda da Türk Telekom ile bir görüşme sağlayamıyorum. Çünkü onlarla internet aboneliğim yok. Konu ile durumu, arızayı TurkNet ekibinin ilgilenmesi gerekiyor. Sizlerin iletişime geçmesi gerekiyor.

Saygılar

Geri bildiriminize istinaden 69320831 numaralı kaydı oluşturdum. Takip edip konuyu ekiplerle paylaşacağım.

İlginiz için teşekkür ediyorum Alperen bey. TurkNet destek ekibi benim ile iletişime geçti. Sorun ile ilgili yapabilecekleri bir prosedür vs. olmadığını belirttiler. Saha kabinleri TurkNet in olmadığı için bir müdahale söz konusu olmuyor tabi ki. Artık Fiber internetiniz geldiğinde aynı sorun ile müzdarip olmayacağımı ümit ediyorum. Saygılar