EFG ve moderatör arkadaşlara teşekkür

Gigafiber aktivasyon süreci ve kurulumunda online işlemlerdeki ve müşteri hizmetlerindeki tüm çalışanlardan çok daha fazla yardımcı olan hem de bunu sadece forumdan ve özel mesajdan yapan özellikle @EFG ve diğer moderatör arkadaşlara uğraşları için teşekkürü borç bilirim. Hiçbir haber vermeden kurulum için uğramayan ekiplerden haber alamayan online işlemler ekibi 4 günde aynı haberi alamazken @EFG 'nin devreye girmesiyle ertesi gün tüm işlemlerim 15 dakikayla halloldu. Tekrardan Enes Bey’e ve tüm moderatör arkadaşlara teşekkür ederim. Okulumdan dolayı her ne kadar gigafiberi test edememiş olsam da çok iyi olduğundan şüphem yok. Tekrardan teşekkürler.

3 Beğeni

Hızlı, sorunsuz ve keyifli kullanımlar dileriz :hugs: Öncelikle belirteyim kullanmaya başlamadan önce kemerlerinizi bağlayın :rocket: Aklınıza takılan bir şey veya yardım almanız gereken bir durum olursa istediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz.

4 Beğeni

Bence asıl önemli olan @EFG 'nin hiç olaya dahil olmadan talebin çözülmesi gerektiğidir. Bu iş için bir teknik ekip var nihayetinde, mümkün olan en kısa sürede destek kaydıyla iş halledilmeli. İlla araya birileri sokulmamalıdır. Enes bey de nihayetinde bir insan ve peygamber sabrı olmadığına eminim. Birgün birimize patlayacak diye çekinmiyorum değil. :smile:

2 Beğeni

İşte bunu yazıyorum diye tu kaka olduk. Git başka operatöre diyen densizler bile oldu. Kurum kişiye bağlı hizmet vermemeli. Ya bir gün alperenatici veya destek verenler ayrılsa ? Ya forumu kapatıyoruz deseler ? Olan gelişme elbet güzel hayırlı olsun. Ancak bu sıkıntı genel maalesef. Bu forumdan bile haberi olmayanlar var. Olması da gerekmiyor zaten. Rutin başvuru-takip neyse onunla çözülmeli. Araya girenlerle çözülmesi ileride sıkıntı olacak maalesef.

1 Beğeni

Telekomla alakası yok gigafiber kendi altyapıları. Kendileri zaten yardımcı olamadı.

Çok teşekkürler ilginiz için

Merhaba @frhatyldrm, bu süre zarfında göstermiş olduğunuz anlayışınız için ben size teşekkür ederim. TurkNet olarak her zaman kullanıcılarımızı mutlu etmeyi ve yüksek hızlarla buluşturmayı ama olarak ediniyoruz :hugs:

Hakkımda düşünmüş olduğunuz bu güzel düşünceleriniz için ekstra teşekkür ederim. Çok sağ olun. İyi ki varsınız :heart_eyes:

2 Beğeni

Özele bakabilirmisiniz kafamı karıştıran soru var.

Özel mesaj üzerinden mesajınıza cevap verdim @yasin12.

1 Beğeni

Bu nasıl bir üslup yahu ? Hakaret boyutunu aşmısınız iyice :rage:

Silmişler… Ahlaksızın biri eleştiri boyutunu aşan hakarete varan tarzda yazıp duruyor :rage:

1 Beğeni

İnşallah gereksiz listesinde biri değilimdir ha çok üzülürdüm