Easy Mesh Hakkında ZTE H3601P

Evimde TurkNet Gigafiber kullanıyorum. Turknetin verdiği ZTE H3601P modemini kullanmaktayım Bu modemin Easy Mesh özelliği varımdır? Bi tane Mesh sistemi alacağım Easy Mesh i destekliyorsa kablosuz bir şekilde Mesh sistemini kullanmak mümkün kablo kargaşasından kurtulmak istiyorum

TurkNet müşteri hizmetlerini aradım ama bir bilgi veremediler. Markanın müşteri hizmetlerini arayın dediler ama Türkiye’de ZTE mine müşteri hizmetleri yok sanırım ulaşamadım herhangi bir bilgiye.

Birde easy Mesh özelliği olan modeme herhangi bir markanın Mesh cihazını bağlayabilir miyiz? Yani benim ZTE modeme kablosuz olarak TpLink in Deco mesh ürününü bağlayabilir miyiz?

Mesh sistemi sadece aynı marka cihazlar arasında kurulur.İki farklı marka arasında mesh sistem kuramazsın ama kablo ile bağlayıp menzil genişletme yapabilirsin.

Bu Zte nin Mesh cihazı bu cihazı nerden bulabilirim. Hiçbir sitede bulamadım. Türk Telekom kendi internetini kullananlara 1600 tl gibi uygun fiyata satıyor. Ayrıca TurkNet gigafiber kullanıcılarına verdiği modeme çok benziyor acaba aynısı mı?

Hocam ZTE marka ben önermem açıkcası ve zaten sanırsam zte sadece internet sağlayıcılarına ürün veriyor.İlla mesh sistem kuracağım diyorsanız Keenetic’in ya da Tp-link’in iki tane mesh destekli cihazlarına göz atmanızı öneriyorum.Daha bütçeye uygun bir şey istiyorsanız router alıp kablo ile bağlayıp internetinizin menzilini genişletebilirsiniz.

1 Beğeni

Türk Telekom bayiisi veya ofisine sorun isterseniz. İkisinden biri satışını yapıyor olabilir.

Hocam araştırdığım kadarıyla Zte modem TurkNet için kısıtlanmış modem veriyor eays Mesh sisteminide kısıtlamış olabilirler çünkü TurkNet kendi Wi-Fi SmartyFi sistemini üçretli olarak verdiği için bu modem Mesh sistemine kendi ürünü bile olsa müsade etmeyebilir diye düşünüyorum