Durum OFFLINE hatasi


Durum bu sekilde destek kaydı actirdim, modemim dsl isigi yanip sonuyor sonrasinda tum isiklar yaniyor ve sadece powerr isigi yaniyor. Destek kaydi actirdim yeni modemle denememi istendi ancak modemim calisiyorsa bosuna yeni modem almak istemiyorum sadece hatayi denemek için nasil bir yol izlemeliyim?
Edit: modemim bu sekilde 16 Mayıs 2022 - YouTube

Turktelekomun bu modemi çok vukuatlı bir modem. Aslında düşük hızlar da hiç bir sorun yaratmayan hatta bazı kullanıcıların ben dahil uzun yıllar kullanmış olduğumuz bir modem ama genel olarak sıkıntılı bir modem. Bende de size benzer bir sorun olmuştu. Adaptör değiştirince düzelmişti evet yanlış duymadınız adaptör ile sorun düzelmişti ilginçtir ki. Eğer destek kaydı içerisin de size dönüş yapan Netuzman arkadaşımız planlı bir altyapı çalışması olmadığını modemlik gibi görünüyor diyorsa sorun. Gerçek den modeminiz de sorun olabilir. Ek vb bir durum var ise yada kablolar da hasar oluşmuş ise bundan da yapabilir. Çevreniz de deneyebileceğiniz bir modem bulabilirseniz en azından fişe takıp hat gelecek mi bir bakın derim.

2 Beğeni

Tesekkur ederim adaptor ve modek bulmaya calisiyorum denicem bakalim

1 Beğeni

Merhabalar, konu ile alakalı açmış olduğunuz destek kaydı numaranızı benimle özel mesaj üzerinden paylaşır mısınız? Ben sürecinizi takip ederek size bu aşamada elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya ve destek vermeye çalışayım.

En iyisi arkadaşınızdan ödünç bir modem alın ve testlerinizi öyle yapın. Size ekstra bir maliyet çıkmasın. Daha sonra durumunuza göre hareket edersiniz.