Dslam ve değerler hakkında yardım


Merhaba arkadaşlar. Fotoğrafta gördüğünüz gibi hat değerlerim bu şekildedir. Maksimum alabileceğim hız 83 mps yazıyor. Değerlerim kötü değilse ve dslam kilidini açtırabilirsem bir sıkıntı olmadan bu hızı alabilir miyim? Ve dslam kilini en kolay yoldan nasıl açtırabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Hattınızda DSLAM kilidi bulunmamaktadır. SNR Değeri sınırda, daha yüksek hızlara çıkarsanız hattınızda kopma vb. sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.

Önceden snr değerim 27 idi. Düşmesinin sebebi ne olabilir sizce?

Yoğun kullanımdan , iç hattan kaynaklı olabiliyor. 4 gündür modeminizin açık olduğunu görmekteyim. Modemi kapatıp açıp değerlerinizi yeniden paylaşırmısınız?


Dslam kilidi olmadığını nasıl anladınız rica etsem söyler misiniz? bide kullandığım paket özgür iletişim 75mps ben bunu 100 mps’e yükseltmek için destek kaydı oluştursam yükseltilebilir mi ? Dediğiniz gibi kesintiler, kopmalar olacaktır bunu göze alarak yapacağım.

DSLAM kilidi genellikle 79 , 88 gibi hızlarda meydana gelmektedir. Hattınızın yükseltilmesinde kopma ihtimaline karşı kendi isteğiniz ile yapılmasını istediğinizi söylerseniz yükseltilebilir fakat atanabilir hız en fazla 82 Mbps olarak gözükmektedir. Size önerim şu anki pakette kalmanız olucaktır.

Anladıım. İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Rica ederim, keyifli kullanımlar dilerim.

1 Beğeni