Dslam kilidini kaldırmak için yardımcı olur musunuz

TurkNet alt yapı böyle birşey yapamıyoruz diyor hız kapasite 95 gözüküyor aldığım hız 64.

1 Beğeni

Hat değerlerini atın bize karar verelim kilit var mı yok mu diye

3 Beğeni

Merhabalar, arkadaşımızın da belirttiği gibi hat değerlerinizi paylaşabilirseniz yorum yapılabilir. Konuyla alakalı oluşturulmuş bir destek kaydınız mevcutsa kayıt numaranızı da iletmenizi rica edeceğim :raising_hand_man:

3 Beğeni

Kapasite 95 değil 86 mış ve snr margin 12,8
İlginiz için teşekkürler

Destek kaydım vardı dün yapamıyoruz dediler.Destek kaydını kapattım.Tekrardan açsam faydası olur mu.
İlgi alaka için teşekkürler

Hat değerinize göre hattınız alabileceği sağlıklı hızı almış görünüyor. Benim daha önceden deneyimlediğim kadarıyla hattınızda kilit bulunmuyor. İsteseniz tekrar bir destek kaydı oluşturun. Fakat aynı cevabı almanız olası.

Farklı modemle 8 snr ile 64 mgbt kopmadan kullanıyordum.12.8 snr ile 64 değilde 85 kullanmak sağlık olur bence, broadcam işlemcili daha güçlü bir modemle

54469093 destek kaydı tekrar açtım TurkNet altyapı sorgulamasında bile 85 mgbt hız gözüküyor

Ayrıca böyle bi altyapı sorgulaması var

Sorgu sonucunu da açtığınız kaydın içerisine ekleyip 75 mbps lik paketi talep edebilirsiniz.

75 lik paketteyim zaten,destek kaydında bilgi verdiklerinde türk telekomla alakalı diyorlar.Dslam kilidi ile yardım bekliyorum arkadaşlar dan :slightly_smiling_face:

Merhaba, oluşturmuş olduğunuz destek kaydını inceledim. Hattınızda DSLAM kilidi bulunmamaktadır alabileceğiniz maksimum hızı alıyorsunuz.

Hat değerlerinde neden 85 mgbt yazıyor.Snr marginde 12,8 ama 64 mgbt takılıyor.Hat değerleri etken değilmi ayrıca böyle bi alt yapı sorgulaması var görselde

Altyapı sorgulama sayfalarında tahmini olarak hız değeri belirtilmektedir. Bakır altyapıda hat kalitesine göre alabileceğiniz hız değeri değişebilmektedir. Örnek vermek gerekirse size ait olan iç hat kablosunun komşunuzunkine göre daha sağlam olduğunu varsayalım. Komşunuzla aynı paketi kullanıyor olmanıza rağmen siz daha yüksek hız alabilirsiniz. Bu tarz durumlar yalnızca fiber altyapılarda yaşanmamaktadır.

Hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim.Yinede ilgi ve alakanız harika teşekkür ederim.

TurkNet çalışanı bugün dslam kilidi var evet dedi.Siz yok diyorsunuz bu foruma güvenmiyorum artık !

TurkNet çalışanı var diyor ise kaldırıp hattı düzeltsin öyle ise :man_shrugging:

Türknetin yapamadığını sizde biliyorsunuz sadece burdan yardımcı olunabiliyor