DSLAM kilidini kaldırınız

Keenetic modem kullanıyorum. Snr düşürerek indirme işlemi yapacağım. İşim bitince ben tekrar snr yükseltirim. Günlerce 1 db snr kullandım sorun yaşamadım. Hattımdaki dslam kilidini kaldırır mısınız devre no 8833751816

@Ugur.Aydogan @EFG @ModeratriX @Baran @bekir.kopuz @mehmetcan @HKN @Eren @Hakan.Yildirim @Selcukssn

Merhaba, diğer konunuza direkt olarak TurkNet kadrosunda Teknik Destek Uzmanı olarak çalışan @Ugur.Aydogan arkadaşım size açıklayıcı bir şekilde cevap vermiş.

İsterseniz siz yine de talebinizin gerçekleştirmek için bize Online İşlem Merkezimiz üzerinden kayıt oluşturun. Direkt sizin hizmetiniz ile ilgilenen ekipler size geri dönüş yapsınlar.

1 Beğeni

Enes Bey daha önce burada konu açmıştım sizde kilidi kaldırmıştınız. Şuan da bana hız gerekli. Keenetic modem ile snr düşürerek hızımı yükseltmek istiyorum. Stabilite ve kopma sorunu yaşamıyordum. Fakat TT hattıma yeniden kilit koydu. Yüksek boyutlu indirme yapacağım. İşim bittiğinde ben snr yükselteceğim. Uğur bey kopar diye kilidi kaldırmıyor. Ben günlerce 1 db snr ile kullandım ve hiç kopmadı. Sizden ricam kilidi kaldırır mısınız? OİM e yazdığımda oradaki yetkililer çözüm sunamadı.

Siz konu ile ilgili bir kayıt oluşturun. Elimizde bir istek detayı olsun… Biz halletmeye çalışırız. Özelden kaydınızın numarasını bana atarsınız.

1 Beğeni