Dslam kılıdı

Merhaba abone no 1826535
Hizmet no 8822373842
100mbit tanımı yapabilirseniz sevinirim

Gürültü seviyen düşük gibi duruyor, yarın öbür gün kopma sorunu olmasın?

1 Beğeni

Bir problem olmuyor keenetic extra dsl ile 1snr de 102398 kullananlar var ama dslamı birtürlü kaldırmadılar

Aynı modem bende de var ama gerçi altyapı değişmeden önce 8’in altına düşünce uzun süreli download yapınca bağlantı kesiliyordu, kullananlar varsa iyi.

@Ugur.Aydogan @HKN @ModeratriX desteginizi rica ederim :innocent:

Hızını yükseltince sabit mi kalacak hızı? Değişmeyecek mi?

1 Beğeni

Evet hizim yukselecek

Ondan bahsetmiyorum, 12 düşük değil demiş ben de hızını yükseltince snr 12’den aşağıya değişmeyecek mi diye soruyorum. Umarım hızın yükselir ve sorunsuz bir İnternet deneyimi yaşarsın.

1 Beğeni

Anladım, Keenetic Extra DSL kullanıyorum snr düşürdüğüm zamanlarda da hızım değişmiyor ama neden olabilir?

Bu şekilde yeterli midir?
Keenetic Extra D
Online İşlemle

Hattınızı yeniden kontrol eder misiniz müdahale edildi.
Mevcut Hız 92885 Kbps
@erenbey

2 Beğeni

Alabileceğiniz maksimum hızı alıyorsunuz 100 üzerinde bir paket şu anlık olmadığı için verilebilir maksimum değer sağlanmış durumda.

Anladım, yakın zamanda paketlerde bir iyileştirme vs gibi bir durum olabilir mi? Upload kısmında en azından biraz iyileştirme sağlanabilirse harika olur, bir de ping için bir iyileştirme yapabilir miyiz acaba? Bir öneri veya tavsiyeniz var mıdır?

Türk Telekom ile görüşmeler yapılıyor fakat şu anlık bir değişiklik gözükmüyor paketlerde. Ping konusunda nasıl bir sıkıntı yaşıyorsunuz yani belirli uygulama, oyun vb. yerlerde mi yoksa genel olarak mı problem var?

Elinize sağlık teşekkürler Snr ayarı ile 100mbit keyfini çikartacağım :innocent::star_struck:

2 Beğeni

Rica ederim, keyifli kullanımlar dilerim :hugs:

YAPA’da iken mesela YAPA profilini OYUN seçtiğimiz zaman pinglerde ciddi bir düşme söz konusu oluyordu, sanırım şuan VAE’ye geçtiğimiz için böyle bir profil seçme gibi bir durumumuz mevcut değil. Ping’i düzelirken de İnternet’ten olmak istemiyorum. :slight_smile:

Haydi gözün aydın, iyi günlerde kullan.

1 Beğeni

Teşekkür ederim hat değerleriniz çok iyi lantiq dslamda 102400 tanimi olmamasi uzucu 10014kbt te gayet guzel broadcom olsaydi 102400 tanimi yapilirdi :smile:

Network tarafında ki terimlere pek hakim değilim, maalesef. Bu sonradan yapılabilecek bir şey mi yoksa artık geç mi? :slight_smile: