Dslam kilidi yüzünden 100 megabit alamıyorum

Hattım 100 megabit desteklemesine ve paketimin 100 megabit olmasına rağmen 80 megabiti geçemiyorum. 4 gündür uğraşıyorum, kaç defa arıza kaydı açtım kaç defa arandım. Lakin aradığınızda dediğiniz şu ‘‘BİZ SİZDEN DAHA FAZLA VERİ GÖRÜYORUZ. ZATEN 80 MEGABİT OLDUĞU İÇİN İNTERNETİNİZ ARADA KESİLİYOR. ARAYÜZDE GÖRDÜĞÜNÜZLE ALAKASI YOK. AYNI HATTI KULLANAN BAŞKA BİRİ HATTAN DÜŞSE BİLE MAKSİMUM ALABİLECEĞİNİZ HIZ FAZLA GÖRÜNÜR.’’
Birçok kişiye danıştım, onlar DSLAM. kilidi yüzünden 100 megabit internet alamadığımı söyledi. Ama ben size DSLAM dediğimde sanki hiç yokmuş gibi davrandınız. Kopma yaşamamama rağmen kopma yaşıyorsunuz diye destek kaydı açtınız. Artık sorunumun bi an önce çözülmesini diliyorum. Sizden tek istediğim söz verdiğiniz gibi 100 megabit internetimi kullanabilmem.

Hat değerlerimi paylaşıyorum

Merhaba, DSLAM kilidiniz bulunmaktadır. Rica etsem, özelden abone numaranızı benimle paylaşır mısınız?


NOT: Hat zayıflaması, hattınıza göre fazla ve iç hattınızın kablo, ek, dsl prizi ve splitter kontrol ettirin, duruma göre yenileyin. (YAK1)

Özel mesaj nasıl atılıyor bu sistemde hocam

Yoruma “cevapla” kısmına tıklayın sonrasında sol üst köşede “sağ yönlü ok” işareti olacaktır, tıklayın ve karşınıza çıkan seçeneklerden “yeni mesaj” kısmına girin ve kişiye iletmek istediklerinizi, paylaşın.

Özelden yazdım.

Merhabalar, isterseniz bu işleminizi hızlıca Online İşlemler - TurkNet üzerinden kayıt açarak net uzman arkadaşlarıma iletin. Arkadaşlarım hızlı bir şekilde hizmetinizi ve hat tanımlarınızı kontrol etsinler. Eğer bir sorun varsa kısa süre içerisinde size yardımcı olup çözüme ulaştırsınlar.

1 Beğeni

4 gündür iletiyorum zaten ama ya beni yanlış anlıyorlar ya da anlamak istemiyorlar.

Direkt olarak DSLAM kilidinizin olduğunu ve hattınızı stabil bir hıza ulaşamadığını tekrar bildirin. İsterseniz bana kaydınızın numarasını özel mesaj üzerinden iletin. Ben size yardımcı olayım.

Destek kaydı numarasını ilettim.

Üstat 3 hattımda tekrar 79 dslam kilidine takılmış. Ara ara neden hızlar düşüyor tekrar? Bilginiz var mı?