Dslam kilidi konusunda yardım

merhabalar,
ben farklı iss den TurkNet ailesine yeni katıldım fakat hız ölçümlerim 79 mbps yi geçmiyor.Acaba dslam kilidi mi var.Var ise kaldırabilirmisiniz.
Birde yurtdışı ping oranım önceki iss ye göre yükseldi.Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba, hoşgeldiniz. :slight_smile:
Hat değerlerinizi paylaşır mısınız?

1 Beğeni

Ek olarak hangi oyun, ülke ve server’larda sıkıntı yaşadığınızı da paylaşırsanız iyi olur :slight_smile:

1 Beğeni

merhabalar…
Hattım Fiber olduğu için değerleri paylaşamıyorum.

hocam test ekranım ektedir.

Teknik destek kısmındna direkt Network ekibine durumu bildirmeniz gerekebilir çünkü benim test sonuçlarım genellikle GTT AMS üzerinden akış ile sonuçlanıyor ki sonuncusu da ektedir.

Hatta bir hasar vesaire yoksa hız konusu da operatör tarafından kaynaklı bir sıkıntı gibi duruyor. Nihayetinde fiber için aldığınız hızlar da bir hayli düşük. Ben VDSL’de daha yüksek hızlar alıyorum

Online destege sorunu yazdım.eve direkt Cat5 kablosu geliyor ki tesisat iki yıllık , tesisatta sorun olmadığından eminim,ayrıca önceki iss de ping ve hız konusunda hiçbir sorunum yoktu.Niye değiştirdin diyeceksin :slight_smile: onda da data center gorunmesinden kaynaklı bazı kısıtlamalar yaşadım.bakalim inşallah cozebilirim sorunu yoksa ilk ayı tamamlamadan eski iss ye dönmek zorunda kalacağım.

Tabi dönebilirsiniz sonuçta uygun fiyatlı olabilir ancak sizin taleplerinizi karşılamıyorsa değiştirmekte fayda var :slight_smile:

fiyat suankinden daha pahalıydı :slight_smile:

1 Beğeni