Dsl ve internet ışığım yanıyor ama internet erişimim yok

merhabalar iyi günler. 2 gün önce faturamı ödemediğim nedeni ile hattım kısıtlanmıştı. faturamı ödedim ve ödenmeyen bir borç olmamasına rağmen teknik destekde arıza kaydı oluşturdum ve hat kısıtımın açıldığını söylediler. fakat internet erişimim bulunmuyor. dsl internet ışığım yanıyor. bir çok kez kapatıp yeniden açtım ve sıfırlayarak kullanıcı adı şifresi ile temiz kurulum yaptım ama benden kaynaklı bir problem görünmüyor. destek kaydında 2 kez türk telekom sahe ekiplerine yönlendirildi denildi ama onlarında birşey yaptığı yok gibi. ıp adresimde ve protokol adresimde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. yardımcı olabilecek varmı?

Merhaba,
5-6 gündür birebir aynı sorunu yaşıyorum. Benim fatura kısıtı gibi bir olayım da yoktu. Farklı bir modem denedim. Sonra kendi modemimi takmama rağmen DSL sabit yanıyor. Ama internet kesinlikle gelmiyor. Aynı şekilde defalarca kayıt açtım. Sürekli standart cevaplarla modem ayarlarınızı kontrol edin falan filan diyorlar

Selamlar @lansonil, arka plandaki müdahale sonrasında hizmetinizin aktif olduğunu görüyorum. Keyifli kullanımlar.

Selamlar @canerdoan, probleminiz incelenmeye devam ediyor. Gün içerisinde tarafınıza dönüş yapılacak. Takip ediyorum.

Hiçbir şekilde konuyu çözemediniz. Eve ekip geldi. Hat ve modemle alakalı bir sorun olmadığını doğruladı. Ona rağmen bile bir çözüm üretemediniz. En son çare NetSpeed’e geçiş için başvuru yaptım. Sorun yaşamadığınız zaman her şey iyi ama en ufak sorun yaşandığında çözüm konusunda çok çok kötüsünüz. Tek yaptığınız sürekli “Bizde sorun yok modem ayarlarınızda sorun vardır” demek :slight_smile:

Elveda TurkNet ! :-1: