TurkNet 'e yeni geçiş yaptım öncesindende yaklaşık 4gündür internet ışığım yanmıyor toplam 6 gündür internet kullanamıyorum altyapı da sorun olmuş olabilir destek numaram 58900356 saha ekibine ihtiyacım var
Selamlar @hsnglc, Foruma ve TurkNet’e hoş geldiniz Arızanızla alakalı kaydın dün oluşturulduğunu görüyorum. Yerel sağlayıcı kaynaklı bir arıza yaşıyorsunuz. Ekiplerle iletişime geçtik
mahallemde kimsede internet yokmuş
- türk telekom herkese farklı tarih veriyor şu tarihde gelicek diye söyledikleri zaman gelince de genel arıza var deyip geçiştiriyolar
Kaydınız üzerinden süreç devam ediyor. Genel arıza durumu için yerel sağlayıcı ile iletişime geçtik
normalde 3 gün içinde hallediyor diyorsunuz da 5 günü geçicek daha herhangi bi gelişme yok
Tekrar selam @hsnglc, yerel sağlayıcı kaynaklı arızalara sağlayıcının kendisi dışında kimse müdahale edemiyor. Arızanın boyutu ve çalışmanın seyrine göre süre planlanandan uzun sürebiliyor.
üç kişi tarafından kablolar çalınmış video kaydı filan var tt 1 ay içinde yapılacak diyor
Öncelikle geçmiş olsun. Hizmet alamayan tüm mahalle sakinleri veya apartman sakinleri ile birlikte bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne gidip dilekçe ile işlemlerin hızlandırılması için talepte bulunabilirsiniz. Cimer ve btk üzerinden de yerel altyapı sağlayıcısından bilgi talep edebilirsiniz.