Merhaba,
15 Ekim tarihinde aboneliğim başladı. Daha önce aynı adreste abonelik vardı isim değişikliği için tekrar başvuru yapıldı. Önceki abonelikte herhangi bir problem yoktu fakat yeni abonelikte sorun yaşadım.
18 Ekim 22.30’da performans sorunundan dolayı talep açtım. 19 Ekim tarihinde Dsl ışığı gitti, gelmedi. Konuyla alakalı bir dönüş de olmadı. Öğrenciyim İnternete ihtiyacım var yardım edebilir misiniz?
Destek numarası:57117805
Modem arayuzunden ISP kullanici adi ve parolasi girili mi? Giriliyse online islemlerdeki modem bilgileri kismindakilerle ayni mi? Ayni ise modemde sorun oldugunu dusunmuyorum, teknik ekibin gelmesini beklemen lazim, destek kaydi konusunda yardimci olamam ama, ben Turk Telekom kullaniyordum ve TurkNet gecmek istedim, alt yapi gene Turk Telekom’un ancak yillardir istedigim TurkNet aboneligini baslattim, kurulum ekipleri falan geldi her seyi hallettik ama internete baglanmiyordu, zaten port bagli idi her sey var idi Turk Telekom gelip farkli yere baglamis. Bida gelip tekrar baglamasini bekledim.
Kurulum ile alakalı her şey doğru. Zaten interneti aktif olarak kullanabiliyordum. Performans sorunundan dolayı destek talebi açtım ve ne yapıldıysa internet komple gitti. Tahminimce ekip portu değiştirdi veya hatalı işlem yapıldı ya da bilemiyorum. Destek talebimde bilgi yok.
Diğer hattınız kapanmadan yeni bir hat mı aktif oldu ?
Kapanmayan hattınız üzerinden çalıştırıldıysa hatalı kurulum yapılmıştır bu yüzden sinyaliniz kesilmiş olabilir. Hattınıza ait olan yeni etiket numarası üzerinden çalıştırılması gerekir.
Kurulumu kim yaptıysa bağlantıyı o yanlış yapmıştır. TurkNet hattınızın kurulumu telekom ekipleri mi yapmıştı?
Evet, önceki hat kapanmadan yeni hat aktif oldu.
Burada daire numarası sorunu olduğu için önceki hat farklı bir daire numarasıyla güncel olan aboneliğe farklı bir daire numarası üzerinden abonelik başlatılmış olabilir. Abonelik başlatılmadan önce burada aktif bir Türk Net aboneliği olduğunu söylesem de müşteri hizmetleri görememişti.
Sonuç olarak daire ve kablo aynıydı. Yine de daire numarasının farklı olması da dediğiniz sonuca mı varıyor?
Selamlar @dXea, foruma hoş geldiniz 50 dakikadır hizmetinizin aktif durumda olduğunu görüyorum. Sorun devam ediyor mu?
Bu konu çok teknik bir konu ve uzun uzun yazıp kafanızı karıştırmak istemiyorum.
Selam, hoş buldum . Türk telekom ekipleri geldi ve sorunumu çözdüler.
Teşekkür ederim.
Sorunun çözülmesine sevindim. Rica ederiz, keyifli kullanımlar