Selamlar,
Öncelikle evde kullandığımız aboneliğimiz babamın üzerineydi. Babamın vefatı sonrasında hattı üzerime almak için bir muhatap bulamadığımdan ve fatura ödemelerine devam ettiğimden interneti bu şekilde kullanmaya devam ettim.
06.02.2023 tarihinde öğlen 15:00 civarlarında kullanmakta olduğum internetimde kesinti yaşadım. Her zaman yaşanan anlık kesintilerdendir diyip önemsemedim bir işim için dışarıya çıktım, geldiğimde internetimin hala olmadığını ve modemde DSL ışığımın tamamen sönük olduğunu farkettim. Müşteri hizmetleri numarası üzerinden kayıt oluşturdum ancak kayıtlı olan telefon numarasına dönüş yapılacaktır bilgisini duyduğumda ( kayıtlı olan numara vefat eden babamın numarası ve kullanılmıyor) devir işlemleri için twitterdan yazdım. Twitterdan detaylı şekilde bilgi verildi ve hattı üzerime devir aldım.
Tüm bunlardan sonra Online işlemler menüsüne girdiğimde KPS den doğrulanamayan TCKN başlığında bir uyarı ile karşılaştım ve tckn güncellenmediği takdirde 26.03.2023 tarihinde hattımın kısıtlanacağı bilgisini gördüm. Binamızdaki tüm daireler sorunsuz bir şekilde internet kullanımına devam ederken benim kesintimin nedenini hala bilmiyorum. Açtığım kayıt Türk telekoma iletildi şeklinde bekliyor ancak 3 gündür bir çözüme ulaşabilmiş değiliz. Home office çalışan olarak süreç uzayacaksa bilgi verilmesini istiyorum çünkü farklı bir İSS başvurusu yapsaydım şuana kadar internetim bağlanırdı. Sorun ankastrede mi gelen hatta mı kabloda mı ? ya da değişen tckn nedeni ile uyuşmazlık mı var en azından bu konuda aydınlatılmak istiyorum.
Teşekkürler