DSL bağlantısı yok ya da sürekli yanıp sönüyor

İyi günler. Yaklaşık 24 saattir İnternet bağlantım yok. Dün akşam üstü internet gitti ve hala gelmedi. Destek kaydı açtım 2 kere internetiniz var dendi ancak Oİ’lerde bağlantı yok gözüküyor. Modemde dsl ışığı ya hiç yanmıyor ya da sürekli yanıp sönüyor. Ne yapmam lazım?

Merhabalar, hizmetinizi kontrol ettim. Mevcut destek kaydınıza istinaden modem kurulumu yapmanız gerektiği belirtmiş. Tekrardan kurulum yaparak kontrol eder misiniz?

2 Beğeni

Son 1 aydır özellikle yağmur yağdığında böyle oluyor. Yine 2 gündür sürekli hat kopuyor ardından geldiğinde crc 500 bine çıkıyor hızım yarı yarıya düşüyor.

1 Beğeni

Selamlar @fb1907, hattınızın 2 saati aşkın süredir bağlı ve hızınızın uygun değerlerde olduğunu görüyorum. Yağmur yağdığında sorun yaşıyorsanız santralde veya ankastre kutunuzda arıza olabilir. Hız kaybınız prime time’larda yaşanıyorsa yoğunluktan etkileniyor olmanız muhtemel. Destek kaydı oluşturduğunuzda belirttiğim bu alanlar yerel sağlayıcı saha ekipleri tarafından kontrol edilir. Benzer problemler yaşamaya devam ederseniz iç tesisatınızın kontrol edilmesini tavsiye ediyorum. Bunun için destek kaydı oluşturduktan sonra “Ücretli Yerinde Destek Hizmeti almak istiyorum” şeklinde mesaj iletmeniz yeterli. Ücreti 300 TL’dir ve faturanıza yansıtılır.