Dolandirilma Hk

Merhabalar arkadaşlar daha önce açtığım konularda süreçlerini takip edeceğiniz üzere şuan ki internetin yasal sahibi ablam bu yüzden diğer operatörden geçişte ablamın ilgilenmesi gerekiyor. 2 gün önce geçiş sağladık. Şifremiz falan verildi site üzerinden girebiliyoruz buraya kadar sıkıntı yok. Ancak dün ablamın söylediğine göre bize aboneliği sağlayan müşteri hizmetleri paketiniz de Digitürk vardır bunun şu kadarı TurkNet’e su kadarı Digitürk’e gidiyor diyerek ablamı arayıp kandırmışlar. Dün kurulum ekibi gelip kurup imzaları alıp gitti ben o sırada dışarda idim ablam beni arayıp bilgi verdi gelecekler diye ev müsait mi diye ancak dışarıda idim zaten ilk söylediğinde sorgulamaya başladım sitede Digitürk D si geçmiyor ben ne yaptıklarını anladım ama iş çoktan geçmiş imzalar atılmış bu iptal için sanırım 14 mu 7 gün mü ne varmış lütfen ne yapmam gerektiğini söyler misiniz. (Ablamı verilerimizle kandirdiklarina göre kişisel veri paylaşımı var.)

1 Beğeni

Gelip kağıda imza mı attırmışlar yoksa sadece telefonda onaylamış mı ?

Gelip imza attırmışlar.

1 Beğeni

Digiturk konuşsunlar dolandırarak üyelik yapıldığını iptal ederler.

Ablama ilettim, ben konuştum zaten 165 lira ücret ile cayarsınız denildi. (Kurulum ücreti + kulanılan gün ücreti)

1 Beğeni

Diğer sağlayacının yasal sahibi ben olsam zaten onları uğraştırmıcam

Daha çok ilerlerse daha fazla çıka bilir.

Ablam kullanacak herhalde

Neyse teşekkürler cevaplanırız için sesli onay alındı. Artık Türknetliyim diyebilirim 48 saat içinde interneti bağlamaya gelecekler. Artık Türknetliyim diyebilirim.

TurkNet 'e üye olan herkesi ertesi gün digitürk arıyor acaba bu sızıntı ne zaman kapatılacak???

Başvuruyu nereden yapmıştınız merak ettim? Normalde TurkNet hattından yapsanız digitürk muhabbetinin geçmemesi lazım.

TurkNet’i arayıp. (+90 850 288 8080) Muhtemelen ertesi gün ablamı arayanlar farklı biri bilmiyorum artık. Sorun yok kullanicak sanırım iptal edilmeyecek

bu veriler elbette türknetten çalınıyor bu çok bariz belli fakat türknetin buna acil kontrol etmesi gerekli son zamanlarda çok fazlalaştı

Bu durum yalnızca TurkNet özelinde yaşanmıyor çoğu servis sağlayıcı bu durum ile mücadele ediyor. TurkNet tarafında veri sızıntısı olmadığına dair açıklama yapıldı. TurkNet her zaman müşteriye şeffaf bir yaklaşımda bulunuyor şu ana kadar bir sızıntı olsaydı mutlaka bu durumun haberi verilirdi.

2 Beğeni

Malesef bu gün başka sağlayıcıda arkadaş karşılaşmış. Daha dün abonelik yaptı. Bugün aranmış. Kabul etmiş birde. İmza atmadığı için sorun olmaz inşallah. Arayıp iptal et dedim.

1 Beğeni

TurkNet’ e geçtiğimizden beri telefon susmuyor sürekli dolandırıcı numaralar arayıp duruyor engellemekten bıktık bu ne arkadaş.