Disney+ ve bazı uygulamalara giriş yapamıyorum

2-3 hafta öncesine kadar internet sorunsuz ve hızlıydı ancak son zamanlarda Disney+ , instagram gibi sitelere giremiyorum veya girsem bile sayfa yüklenmiyor. Disney+ destekle uzun uzun konuştuk ve bize sadece güvenli internetten kaynaklanıyor olabilir dediler. Güvenli interneti kapatıp denememize rağmen düzelmedi (güvenli internet ayarlarının değiştiğine dair sms geldikten sonra denedik) Modemi tak çıkar yapmayı, cihazları yeniden başlatmayı, uygulamaları silip yüklemeyi denedik ancak sorun sadece TurkNet 'e wifisine bağlıyken oluyor. Mobil veriyle çalışan uygulamalar Wifiye geçince sorun çıkartıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

1 Beğeni

Merhaba,
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz :hugs:
Online İşlemler Merkezi üzerinden Bazı Sayfalara Erişemiyorum başlıklı bir destek kaydı oluşturmanızı rica edeceğim. Arkadaşlarım hizmetinizi detaylıca inceleyeceklerdir. Ek olarak destek kaydı ve abone numaranızı özel mesaj üzerinden bana iletirseniz bende süreç boyunca destek olmak isterim.

1 Beğeni

IPv6 etkinse Disney+ IPv6 desteklemiyor.

Destek talebini oluşturdum.
Forumun özel mesaj kısmını bulamıyorum :confused:

1 Beğeni

Etkin olsa bile modem a p t a l değilse olmadığını gördüğü anda ipv4 e gider. Maalesef bu saçmalıkta modemler oldukça fazla.

Ama bana göre sorununuz CGNAT kaynaklı. Ve TNN maalesef çözenedi bu durumu. Çünkü wan ip adresinize denk gelen başka disney+ abonesi fark edince disney+ hizmeti kesiyor.

Size özel mesaj üzerinden dönüş sağlıyorum.

1 Beğeni

Arkadaşlarım sizinle GSM numaranız üzerinden iletişime geçti. Güncel durumu paylaşırsanız sevinirim.


sorun çözüldü. Benle aynı durumu yaşayabilecek arkadaşlar için bana gönderilen smsi buraya bırakıyorum. Yardım için teşekkürler.