Bazı günler 84 iken bazı günler 95 oluyor bunun bir nedeni var mı bu gündelik veya haftalık değişkenliklerin nedeni var mıdır acaba bilgisi olan
Muhtemelen başkaları kullanmıyorken böyle anlık güzel hızlara ulaşabiliyorsun. Bakır kablonun verimsizliği
galiba ondan 84 altına düşmedi ama bazen böyle bazen 84
Dün altyapı arızası vardı 75 mbps hattım 92 mbpsye fırladi kapat ac yapiyorum ayni .d
Merhaba
İnternet bakır hatları sürekli sabit şekilde kalmıyor hep oynuyor.
İnternet kullanımın yoğunluğuna göre ve dolaplardan ankastreye gelen kablolardaki akımlar azalıyor ve yükseliyor bu sebeble hızınızı etkiliyor.
Kablonuzda ek varsa temazsızlık ediyorda olabilir bilemeyiz.
Modemlerin bazıları hat değerlerini farklı gösterir.
Modeminiz kapanip acildiktan sonra yada elektrik kesintilerinden sonra Modem Durumundan bakarak SNR margin degerlerini arttıgı zaman ve düstügü zaman kontrol edin muhtemelen snr margin modeminizde kararsız olabiliyor. Bende bazen 75 mbps aldigimi gördüm ama cogu zaman 55 aliyordum modem kapanip acildiginda bazenleri snr margin degeri düsüyordu bende manuel olarak snr margin ayarlanabilen asus modem aldım hep 75 almaya basladım
Merhaba @melanpi, almış olduğunuz hızlar ülke ortalamasının çok üstünde. Maşallah diyelim yine nazar değmesin
Aslında mahallede fiber var ama apartmana çekmemişler dolapta oldukça yakın ping vs değerler ondan çok iyi fiberden tek farkı bu günü birlik 10 mb düşüş inişler yoksa zaten bir sorun yok çok şükür.Ama merak ediyorum o kayıp nedeni o zaman dolap kaynaklı zannedersem