Daireye kadar fiber kablo olmayışı

Merhaba binamda dairenin girişinde fiber kutu konulmuş ama fiber kablo bağlantısı yok.Sık sık internet kopması yaşıyorum TurkNet 'e bildirdim tt teknik ekibi gelip baktılar altyapıda sıkıntı olduğunu söylediler fibere başvurun imza toplayın dediler ücretsiz gelip çekelim.daireye kadar tamamen türk telekom ücretsiz mi çekiyor bunu öğrenmem lazım. Not:binada para konusunu çok takan var bunun için sormaktayım

apartmanda fiber aktifse türknetten dönüşüm kaydı isteyin. kutudan eve kablo çeker tt. ücret alınmıyor

Yani şöyle fiber kutu var ama binada eski bakır kablo kullanıldığından kimsede sarı fiber kablo yok daha doğrusu kutuya gelen daireden kablo yok aktif değil.Zaten TurkNet desteğe yazdığımda aktif olmadığını söylüyor çünkü fiber kullanan yok.

Selamlar @brky, çoğu bölgede yerel sağlayıcı kablo dönüşümünü gerçekleştiriyor. Farklı bir senaryoda da kabloyu apartman içerisine bırakıyor ve kullanıcıların elektrikçi yardımıyla çekmesini bekliyor. Yerel sağlayıcı altyapıyı aktif ettiğinde Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden paket tarife değişikliği talep edebilirsiniz.

Alperen bey merhaba binada herhangi birinin bağlatma zorunluluğu bulunuyormu tt tarafından şu an 2 kişi fibere geçicez fibere geçmeyenlerde olcak imza atıp bi sıkıntı olur mu iyi günler.

Aslında site yönetimi ortak karar ile bu süreci yürütebilir diye düşünüyorum. Yine de kablolama diğer bina sakinlerinin daireleri yakınından geçecek ise itiraz etme hakları olabilir. Bu sebeple süreç için yönetim ile görüşmeniz daha sağlıklı olabilir.