Daire kablo çekimi

Merhabalar arkadaşlar elektrik işleri yapıyorum dükkan vs kapattığım için buradan yazmak istedim daire icerisinden ankastre kadar internet kablosu çekerim Cat5 Cat6 ffth-b uygun fiyatlı kimsenin cebini yormayacak şekilde ankastre kadar çekim yapıyorum buradan bana ulaşabilirsiniz.

Hocam seni keşke 3-4 yıl önce görseydim. Hangi elektrikçiye sorsam çekemem diyor. Bulunduğum bölgede yıllardır gezmediğim elektrikçi kalmadı. Şimdi de fiber geldi, ihtiyaç kalmadı.

Ben buralardayım dükkan kiraları malum ben kablo işleri yapıyorum ankastre kadar kablo çekiyorum ankastre bina telefon kutusunu yapıyorum buradan tüm arkadaşlara duyrulu istanbul anadolu yakasındayim…

Merhaba sana bir sorum olacak benim internet kablom telefon direğinden direk geliyor ve arada kutu,ek vs hiçbir şey yok bu kablo Telekom un sorumluluğunda mı yoksa benim mi çünkü telekom bizim sorumluluğumuzda değil diyor elektirikçiler biz yapamayız diyor arada kaldım bu arada o kabloyuda telekom çekti.

1 Beğeni

Elektrikçi direğe çıkmak istemediği için yapamıyoruz diye bilirler. Tanıdık bir elektrikçi varsa yapar. Kabloyu Türktelekom tamamen çektiyse sorumluluk Türktelekom’a aittir çünkü dış hattan gelen bir kablo.

Yakında olsaydın çekerdim sana. kablo alsan yeterli olurdu :expressionless:

2 Beğeni

Yani direğin üzerine çıkman gerekiyor çünkü ev tek katlı müstakil direkle modem arasında ankastre kutu vs. yok düşündüğün için teşekkür ederim :blush:

2 Beğeni

İş yapmak isteyene direk vs farketmez . Elektrikci paraya ihtiyaçi yok ozaman.

1 Beğeni

yani zannetmiyorum çünkü 5 6 tane elektrikçi gezdim tanıdığım vardı o bile aynı cevabı verdi