Daha Yüksek Hız Alabilir miyim?

Maksimum hız dediği alabileceğim hız ise alabilmem için ne yapmam gerekiyor?
nasıl bir yol izlemeliyim TurkNet paket değişikliği kısmında gözükmüyor.

Bunları yapıp destege istedigin paketi yazarsan yardımcı olacaklardır.

teşekkürler şuan destek kayıtını oluşturuyorum. sonucunu paylaşacağım

1 Beğeni

Tamamdır beklemedeyim.

100 megabit rahat kullanabilirsiniz bence

Maksimum hız genelde hattın anlık olarak alabileceği en yüksek hız. Ama bu siz o hızı alabilirsiniz anlamına gelmiyor. Altyapı sorgu sonucunda çıkan hızı sağlıklı olarak alabilirsiniz.

Merhaba, değerleriniz mükemmel! 110mb’e kadar sağlıklı kullanırsınız fakat ülkemiz de xDSL ve FİBER olarak 100mb üstü verilmediği, verilemedeği için 100mb’e kadar kullanabilirsiniz, 100mb pakete geçişinizi isteyin.

Destek kayıtı açtım bekliyorum hala bilgi gelirse paylaşacağım

2 Beğeni

Geçiş islemim başarılı bir şekilde gerçekleşti “hattında kopmalarin olacağını söyleyerek” işlemi gerçekleştirdi . Akşama hız testi yaparak konuyu kapatacagim

Modeminiz de 1 gün boyunca açık kalsın ve CRC hataları varsa bir bakalım…

1 Beğeni

son durum böyle snr marjı biraz düşmüş ama gayet iyi durumda.
crc en alltaki mi oluyor acaba (hatalar (pkts)) @TworA
birde saha ekiplerinden mevcut hız için destek açsam snr marjı daha da düşermi acaba ? ortalama 74 mbs alıyorum yetiyor ama yükseltsem bir sıkıntı olur mu ?

Çok rahat alabilirsiniz. Destek kaydından DSLIM kilidini kaldırılmasını talep ediyorum yazın. Network ekipleri kaldırmaya çalışacaktır. 100 mbps 18 dB alırsınız diye tahmin ediyorum. Hattınız çok iyi.

şuanda 100 mbps paketi tanımlı 35ten 100e geçişte bir azalma oldu zaten ilk foto ve son fotoda 34.9dan 23.4e düşmüş zaten daha fazla düşer mi ?
@atagul98

Dediğim gibi 100 mbpsde 18 dB civarına düşer. Zaten 6-7ye kadar sorun olmaz çünkü sizin hat zayıflama değerleri gayet iyi.

100 MBPS hız talep edin, çok rahat alırsınız. 4 DB ile bile kesintisiz alanlar var, hat zayıflamanız süper.

1 Beğeni

Destek kayıtı açtım saha ekiplerini yönlendirdiler beklemedeyim.

Ne için yönlendirdiler ekipleri?
Hattınız DSLAM kilidine takılı Temsilciye "Hattım 79mb DSLAM kilidine takıldığı için 100mb kullanamıyorum. Bu kilidin, kaldırılmasını talep ediyorum.

Hızım Düşük-Modem Uygun Hızda Buluşmuyor konusu altında
“DSLIM kilitli ise kilidini kaldırılmasını istiyorum.” Diye otomotik arıza kaydı teknik bilgileri ekranı geldi ardından saha ekiplerine ilettik diye yazı geldi. (Daha önce de 35 mbps paketine yükseltmiştim 22 alıyordum onda da saha ekibi mesajı geldikten sonra düzeldi işte çalıştığım için gelip gelmediklerini bilmiyorum ama düzelmişti)

Evet ama siz de hiç hata vermemiş daha doğrusu hataları saymamış cihaz.


Tamamdır, ekipler ve Temsilci gerekeni yapacaktır.

DSLAM kilidinin kaldırıldığını hızımin altyapınin 88 mbps desteklediği yönündeydi akşam testleri yaptıktan sonra detaylı bilgi vereceğim