Çözülemeyen Ping Sorunu

Arkadaşlar merhaba, son 2 aydır internetle ilgili sıkıntı yaşıyorum genellikle akşam saatlerine doğru ping değerim sürekli yükseliyor. Discord uygulamasında odalara giremiyorum sesim gitmiyor ses gelmiyor ayrıca Metin 2 oynuyorum ve oyundan sürekli düşüyorum npcye tıklıyorum 5-6 saniye sonra geliyor pingim sürekli yüksek gece 01:00-02:00 gibi internet düzelmeye başlıyor, lokasyon olarak Balıkesir’deyim başka bir arkadaşımda bu sorunu yaşıyor o Mersinde ikimizde de aynı zamanda başlıyor, online işlemlerden destek kaydı açıyorum ama sonuç hep aynı.

Selamlar @enes59, şu anda genel bir sorun olduğu yönünde bildirimler alıyoruz. Buna istinaden diğer üyelerimizle de paylaştığım bilgiyi buraya ekliyorum;

Yaşanan satürasyon sorunu yurtdışı kaynaklı bazı HOP noktalarının kesintiye uğramasından kaynaklı. Bu sebeple bağlantılar daha uzak noktalardan gerçekleşiyor ve değerler yükseliyor. Çözüm için öngörülen çözüm 10 Kasım’dır. Bu durumdan etkileniyor olabilirsiniz. Yine de konuyu bireysel ele almak için destek kaydı oluşturmanızı, kayıt içerisinden tüm bu değerleri iletmenizi ve destek kaydı numaranızı buradan benimle paylaşmanızı rica ediyorum.

Merhaba destek kaydım zaten bulunuyor ama temsilci ısrarla binadaki dolabın bozuk olduğunu iddaa ediyor, binadaki dolap sabah ve öğlen saatlerinde normal sanki akşam mesai saati bitiyor ve keyfine çalışmıyor, destek kaydı numarası 69200491.

Konuyu ilgilileriyle paylaşacağım. Takip ediyorum

Sorun hala devam etmekte ve kesinlikle bir çözüm bulunamıyor kullanamadığım internet için fatura ödemeye devam ediyorum.

pingden dolayı günlerdir warzone oynayamıyorum bu durum can sıkıcı hal almaya başladı böyle giderse oparetör değiştircem

2 Beğeni

Anlaşılan altyapı durumu fark etmeksizin herkeste var. Discord, valorant falan söylemiyorum bile. Hesapta bugün çözülecekti.

2 Beğeni