Çözüldü 👍

Haziran Ayında Yapılıcak Zam Mayıs Ayında Karşımıza Geliyor Hayırdır Bizimi Dolandırıyorsunuz Siz Değilmiydiniz Haziranda zam Yapılıcak…! HAZİRAN AYI İTİBARİYLE Yazıyor Bu Zam Geri Çekilmezse Buğün İtibariyle TurkNet Çıkıyorum…!

1 Beğeni

Sanırım size bu mail gelmedi veya SMS

Hayır şuanda Ulaştılar Eski fatura Fiyatından Olucakmış Bana Mesaj Gelmediği için

2 Beğeni

:face_with_raised_eyebrow: Çektiler eski fiyata

1 Beğeni

Sorunun çözümüne sevindim İyi günlerde kullanın hizmetinizi :hugs:

1 Beğeni

E ben bu ay zamlı ödedim. Zamlı ödeyen bir çok kişi var. Bir sonraki faturada indirim olacak mı?

Sizlere mesaj geldimi bildirim Geldiyse Ödiyceksiniz

1 Beğeni

Ben de mesaj ile bilgilendirilmiştim ve 1 mayıs tarihli kesilen faturam zamlı olarak yansıdı. 4 yıllık TurkNet müşterisiyim. Mesaj gidenler ile gitmeyenler arasındaki fark nedir? Neden mevcut müşteriler arasında böyle bir ayrım var anlamadım.

TurkNet öde kullan sistemi ile çalıştığı ve fatura oluşturulma tarihim 1 mayıs olduğu için, ben ve benim gibiler aslında mayıs ayından zamlı ödemeye başlıyoruz. Burada adil bir yaklaşım göremiyorum, üzgünüm.

Ben bu ay zamlı olarak ödedim diğer arkadaşlar neden zamsız ödedi neyse bu vesile ile TurkNet ile yollarımı ayırmam gerektiğini anladım 140 liralık paketinizi 105 liraya satan başka iss bulduk sayenizde teşekkürler TurkNet

bende mail gelmedi neden zamlı fiyat 1 ay erken geldi böyle saçmalık olur mu

Sizde açın destek kaydı indirim yapıyorlar facebooktan görmesek haberimiz olmayacak burada kimse bahsetmiyor nedense… Destek kaydı açan herkese indirim yapılmış gördüğüm kadarıyla.

destek kaydını faturalar üzerinden mi açacağız teknik destek seçeneği çıkmıyor

Valla ben fatura borcumu öğrenmek istiyorum diye açtım aradılar mesaj gelmeyenlere yaptık dediler de o işin bahanesi destek kaydı açan herkese yapılmış facebook grubunda herkes yazmış zaten görenler şanslı diyelim görmeyenlere geçmiş olsun.

SMS de atıldı aslında, sistemde kayıtlı e-posta ve GSM numaranız kontrol edilir ulaşmadı ise gereği yapılır. TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinde de bilgilendirme yapılmıştı. Ben TurkNet Online İşlem Merkezi bildirimi ile görmüştüm.

Bende iki adet TurkNet aboneliğimi mayıs ayında zamlı ödedim. Böyle saçmalık mı olur mesaj geldi öde mesaj gelmediyse ödeme. Kurumsal bir firmaya yakışıyor mu böyle ali cengiz oyunları.

Çünkü zam Mayıs ayına çekildi gönderilen mailde bunun nedeni belirtildi. Gönül ister ki hiç zam yapmasınlar

Ya tüm abonelere zam yapılır ya da hiçbirine yapılmaz. Bu adil değil

1 Beğeni

Zaten tüm abonelere yapıldı… sistemsel hata nedeniyle bilgilendirme ulaşmayan abonelere habersiz zam yaptınız şikayetine istinaden tek seferlik bir indirim yapılmış.

dün gece itibari ile internet kutusu telekoma geçişim tamamlandı şuan yeni issdeyim… herşeyi TurkNet ile aynı… aynı hizmete 2 katına yakın fark vermeye gerek yok…

1 Beğeni

TurkNet ön ödemeli bir çalışma prensibi olduğu için aslında Mayıs ayında ödediğiniz fatura Haziran ayının faturası