Farklı Sağlayıcı hakkında

TurkNet sıkıntılarımdan ve fiyat artışından dolayı comnet’e geçmeyi planlıyorum, hepsi aynı alt yapıyı kullanıyor biliyorum ama en azından belki TurkNet gibi ilgileniyoruz çözüyoruz vs. vs. diye açtığımız destek kayıtlarına sürekli cevap yazmazlar ve gerçekten ilgilenir çözerler, comnet aynı zamanda Datacenter çözümleri (Ekibi daha iyidir ve gerçekci çözümler sunarlar diye düşünüyorum) sunuyor ve çağrı merkezi var, tek eksiği upload 8 mbps TurkNet 10mbps.
bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

hocam altyapı kendisinin olmadığı sürece hiçbir şirket tamamen kontrol edemiyor malesef ben bugün farklı bir adresime comnet için başvuru yaptım ve hizmet tamamen TurkNet ile aynı hatta biraz daha garip geldi telefon ile aradığımda telefondan hizmet veremiyoruz lütfen online işlemderden veya siteden canlı desteğe bağlanın dedi online işlemleri ise türknetteki gibi ayrıntılı hat değerleri yok malesef çok detaylı değil.

2 Beğeni

Bunların hepsi aynı :face_vomiting: , sitesinde de şu ibare aynen geçiyor;

Comnet Datacenter İstanbul 365 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Comnet Fiber İnternet müşterileride bu ayrıcalıktan faydalanabilmektedirler. Kullanıcılarımız 7/24 müşteri panelleri üzerinden destek talebinde bulunabilir veya 444 4678 numaralı çağrı merkezimizden iletişime geçebilmektedir.

Herşey yalan dolan.
Yıldık ya yıldık.

@talatutalat eyv. hocam bilgi için.

Comnet bu ara çok konuşuluyor ama kaba tabirle bir cacık olacağını sanmıyorum. Tipik bir alternatif operatör. Onlarcası var zaten.

2 Beğeni

Datacenter çözümleri sunduğu için bana mantıklı gelmişti daha deneyimli ve çözüm odaklıdırlar diye, ama temele bakarsan aynen tipik alternatif operatör, galiba fazla para verip 3 büyükten birine geçmek lazım. 100mbps alıyorum güya ama stabil 50mbps ye çoktan razıyım. Dalgalanmalardan bıktık yıldık artık.

1 Beğeni

Hâli hazırda TT kullanıyorum, ikinci abonelik arayışındaydım ve epey bakındıktan sonra, mahallemin gigafiber planlamasında olmasınında etkisiyle TurkNet’de karar kıldım. En azından çorbada tuzumuz olsun. Açıkçası TT beni yıllardır hiç üzmedi, ping 6-7’lerde, 7/24 90-93Mbps hız alıyorum. Desteğe ihtiyacım olduğu günler illa ki oldu fakat günlük dönüş yapıyorlar ve çözüyorlar, TT’yi tavsiye ederim açıkçası.

TurkNet’ten de aynı TT performansını bekliyorum, umarım beni üzmez.

Fiyatları farkı TurkNet ile çok yok artık, 100mbps için super online 160lira, ttnet 175 lira(tivibu süper paket dahil), kablonetin hem paketleri saçma hem de aşırı yüksek fiyat, aslında 3 büyükten en ucuzu Kablo netti ama son 1 kaç yıldır saçmaladılar. Turktelekom olur gibi, bi pazarlık atayım. 30 lira fark için çektiğimiz çileye değmez.

1 Beğeni

Çok var böyle…. Ancak her firmada sıkıntı var. Düşünsenize turk.net’te mevcut halde telefonunuz arızalandı, ulaşamıyorsunuz veya neyse işte. İnternet gitmiş evde. Biri yazsın bana müşteri hizmetlerine nasıl ulaşılacak :joy: (inşallah başımıza gelmez) Firmalar bu tip sıkıntıları dinlemeliler. Bunun çok örneği var. Sıkıntı yaşamamış kullanıcılara belki tuhaf geliyor ama yıllarca sıkıntı olmasın ardından ilk sıkıntı da çoğu patlıyor.

1 Beğeni

2009 dan şuana kadar TT Millenicom ve Son 7 aydır Türk Net kullanıyorum MH olarak Türk Net ten çok memnunum OİM durumumu yazdıktan sonrası 30 dk içerisinde geri dönüş sağlıyorlar bilmiyorum belki ben şanslıyım her yazmamda …

1 Beğeni

Türkiye’deki neredeyse her telekominikasyon şirketiyle bir şekilde iletişimim oldu. TurkNet ilk başta sorun çözmede biraz gerideydi fakat şu son 2 yılda mh anlamında ciddi bir ilerleyişi var. Kaldı ki altyapı yatırımları vs ile kendi altyapılarını da yaygınlaştırdıklarından sorun çözme süreçleri kolaylaşacak gibi duruyor. Sesli bağlanamamanın bazı olumsuzlukları var tabi ama bu da çok büyük bir eksi sayılmaz

1 Beğeni

TurkNet özellikle kurumsal tarafta hem fiyat hem hizmet extraları olarak gerçekten avantajlı .

1 Beğeni

Ben de comneti düşünüyordum ama vazgeçtim. Geçiş yapmak için ilgili sayfaya girdiğimde 70 liralık internetin fiyatının üzerinde üzeri çizilmiş 127TL yazıyordu. Yani asıl fiyatı 127 ama indirimli 70 gibisinden. Geçişi iptal ettim. Başka firmalara bakıyorum.

Merhabalar, TurkNet olarak her zaman sizin isteklerini göze alarak hareket etmeye günün sonunda iki taraf için mutlu bir iletişim kurmaya çalışıyoruz.

Siz kullanıcılarımızla büyüyor ve gelişiyoruz. Birlikte yapabileceğimiz daha çok şey var. İyi ki varsınız :smiling_face_with_three_hearts:

TurkNet’e ilk başvuru sırasında yaşadığım durum şu oldu; bağlantı için destek kaydı açtık evrakları yükledik, 2 güne maks gelirler dediler 15 gün sonra evrak imzalatmaya onlarca telefonun ardından geldiler, 1 haftada imzadan sonra sürdü falan, Mh tarafından müşteri olarak kaydımız yapıldıktan sonra telefonla kimseye ulaşamadık, neyse olan oldu geçti tamam dedik artık bağlandı rahatız dedik, Dünyanın EN SAÇMA durumu ile karşı karşıyayız internetimiz var ama sağlıklı kullanamıyoruz. Alternatif operatörlerin çözüm yöntemi ellerinde olmadığından olsa gerek çok kötü veya yok, çözemiyorlar yani. Ben 3 büyükde Metro ethernet dahil hizmet aldım, bina tesisatınızda veya veya daire içi problem yoksa çözemedikleri sıkıntı görmedim, hatta TurkTelekom son zamanlarda daire içi sorunları da çözüp 10-15 lira gibi bir bedel alıyordu (kablo çekme falan değil, prizde düzeltme kablo uçlarını düzeltme vs vs alet vs olsa kişininde yapabileceği işler). Dün gece baktım Türknetin zammından sonra telekom ile arasında 100mbps için tivibu süper paket dahil 30 lira fark var, 30 lira fark için değmez diye düşünüyorum, Alternatif operatörler ile ilişkimi kendi alt yapılarını sunana kadar keseceğim, anladım ki mantıklı değilmiş. Zaten onlarda kendi alt yapılarını sunduklarında fiyat farkı olmaz hatta daha fazla olabilir diye düşünüyorum.

Özel mesajınızı aldım. Ben size oradan dönüş yapacağım.

1 Beğeni

Zammı ve erkene çekilmesini ben de çok eleştiriyorum. Hatta Twitterda eleştirdim diye TurkNet fanboylardan linç yedim. Buna rağmen murphy’nin çalışan şeyi kurcalama ilkesi uyarınca değiştirmeyi düşünmüyorum. Hele ki comnet ile veya merdiven altı firmalarla.

Meşhur şikayet var sitesi TurkNet şikayetlerini gör başka birşey demiyorum

TurkNet Şikayetvar sitesine üye değil ve oradan şikayet çözümü yapmıyor. Şikayetler orada yazıldığı ile kalıyor :joy:

3 Beğeni

Veri merkezi üzerinden hizmet alırsanız 7/24 destek veriyorlar normal olarak ayrıca kendi fiber altyapısı üzerinde ki müşterilerine de telefon üzerinden kayıt alıp hizmet veriyor. Bireysel İnternet aboneliği için online işlem merkezi kullanılıyor.

1 Beğeni

Adı üstünde sitenin adı şikayetvar :frowning: Memnun olan kimseyi orada göremezsin ancak FB platformlarında hem memnun hem mutsuz olan kullanıcıları aynı anda görebilirsin :wink:

2 Beğeni