Çok lag oluyor

Speedtest yaptığımda uçuk değerler çıkmıyor veya oyunlarda pingime baktığımda normal duruyor fakat çok fazla lag oluyor. Sürekli ışınlanmaya başlıyorum ve discordun sesi gidip 2-3 saniye sonra geri geliyor. İnternet hiç stabil değil (Kablolu kullanıyorum). Bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olun.
(Daha kaliteli bir modeme geçeli 2-3 gün oluyor ve şu ana kadar hiç böyle sorunlar yaşamıyordum)

1 Beğeni

Birkaç gündür bende de aynı sorun var. Her zaman girdiğim siteler geç açılmaya başladı. Battlefield 2042 de genelde 40 ms ping olurdu, şimdi 50 nin altına düşmüyor ve dalgalanıyor. Bir süre sonra da oyundan düşüyorum. Daha geçen hafta windowsu tekrar kurdum fakat değişen birşey olmadı. Ayrıca sormak istediğim birşey var; bu pingin yüksek olmasının sebebini basıl öğrenebilirim? Yani sorun internette mi yoksa ea nın serverlarında mı ?

Selamlar @DenizAycicek, ping ve paket kaybı değerlerinde bir sorun görünmüyor ise sorunun internet hizmetiniz ile alakalı olması pek mümkün değil. TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri ve https://forum.turk.net/t/ping-degerleri-hakkinda-aydinlatma/ bağlantıları ping konusunda sizlere yardımcı olacak.