Çobançeşme Mahallesi Aktivasyon

Çobançeşme mahallesi Rüstempaşa Sokak’ta ikamet ediyorum.Kutu takılalı yaklaşık olarak 2 ay oldu,sokakta oturan komşularım,arkadaşlarımla birlikte aktivasyonun gerçekleşmesini bekliyoruz.Şahsi olarak TTNET ile taahhütümün bitmesine kısa bir zaman kaldı.Aktivasyon en kısa sürede gerçekleşsin lütfen…

2 Beğeni

Katılıyorum. Süreç çok uzadı ve herhangi bir bilgi verilmiyor. En azından ne için beklediğimizi bilsek iyi olurdu. Üstelik diğer mahallelerde aktif durumda GigaFiber.

2 Beğeni

Keşke dediğiniz gibi bilgi verilse ama maalesef süre belirtemiyorlar. Benimde oturduğum binaya kutu takılalı 4 ay oldu. Lakin hala aktivasyon işlemini bekliyoruz.

2 Beğeni

Konu güncel…

Bizim fevzi çakmak mahallesinde Şubat sonunda bağlandı yeni aktif oldu yoğunluğa göre değişiyor büyük ihtimalle

Merhabalar, aktivasyon ve planlama ile alakalı maalesef ortalama bir süre veremiyorum. Süreçler birçok izin, planlama ve prosedüre bağlı. Bu sebepten yanıltıcı olmaması adına süre bilgisi veremiyoruz. Ekipler mümkün olan en kısa sürede planlama ve iş sırasına bağlı olarak dönüşümleri tamamlıyor. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle :rocket:

2 Beğeni

TTNET ile sözleşmem 30 Ağustos’da bitiyor.Bekliyoruz bakalım…

1 Beğeni

Bugün Çobançeşme Mh. Aslan Sk. taraflarında TurkNet çalışanlarını gördüm. TT altyapılı herhangi bir işlem için değilse GigaFiber çalışmaları devam ediyor.

1 Beğeni

Şafak 11,aktivasyon bekliyoruz :slight_smile:

1 Beğeni