Canlı yayında drop yiyorum

Merhabalar. Yayın yaparken oyunlarda çok fazla pingim dalgalanıyordu. Bir kaç gün önce izlediğim bir videodaki testi yaptığımda upload yaparkenki pingim +170 civarında olduğunu görüntüledim. Modem arayüzünden QoS ve Bant genişliği kontrolü ayarlarını yaptım ve pingimi sabitlemeyi başardım. Fakat şimdi de yayında bitrate değeri birden düşüyor ve yükseliyor bu yüzden yayına drop giriyor. Yaptığım ayarlardan dolayı olabilir mi? Nasıl çözerim?

Merhabalar, ping ve paket kaybı değerleriniz şu an için nasıl? Tracert ve hız testi yaparak buradan paylaşırsanız yorumlayabiliriz. Ek olarak stream için hangi yazılımı kullanıyorsunuz? Ek bir ayar mevcut ise uygulamayıp kaldırıp yüklemek ya da farklı bir yazılım kullanmak sorunu çözebilir :raising_hand_man:

Bitrate’i 4500’den veriyorsan, Gelişmiş kısmında ağ ayarlarında Ethernet (111.11.11.11) gibi olanı seçiyorsan bir sorun olmaması lazım.

Yayınları bende TurkNet ile yapıyorum, bitrate 5000 üzerine çıkınca sorun oluyor fakat 4500 de sıkıntı yaşamıyorum.

4000 bitrate veriyorum. Bazen kendi kendine 5000-6000 bitrate’e kadar çıktığı bile oluyor. Dediğiniz ayar varsayılandaydı, seçtim 111.11.11.11 gibi olanı.

tracert
Tracert değerleri de böyle.


Değerlerim böyle. OBS’ten yayın yapıyorum. Daha önce böyle sorunlar yaşamıyordum. Bitrate düşme olayı sürekli olmaya başladı.

Tekrar sorun yaşarsanız Online İşlemler - TurkNet & 0 850 288 80 80 üzerinden destek kaydı oluşturup ilgili değerleri kayıt üzerinden paylaşmanızı rica edeceğim. Ben de konuyu network birimine aktarıp süreci takip edebilirim :handshake:

Hala sorun yaşıyorum. Destek kaydı oluşturdum. İlgilenirseniz çok sevinirim.
Kayıt no: 54674837

Merhabalar, kısa bir süre önce oluşturulan kayıt üzerinden testleri paylaştığınızı görüyorum. Kaydın seyrine göre durumunuzu ilgili birime ileteceğim. Problem tekrarlar ise network birimi gereken kapsamlı inceleme ve müdahaleyi sağlar :raising_hand_man: