Bu siteye ulaşılamıyor hatası

image
Merhaba son birkaç gündür bu hatayı alıyorum bazı sitelerde, küçük bir googlelama sonucu bunun türknetten kaynaklandığını öğrendim. Nasıl çözebilirim ?

Modem arayüzünden DNS adresinizi 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olacak şekilde yapılandırın.

2 Beğeni

bu sorun bende hala devam ediyor.dns kullandim.dns over https bile kullandim

supheli biseyler var network ekibine bildirim nasil yaparim? cunku 254 ip adresine yonlendirmeden once turktelekoma bagli bir ip adresine yinlendiriliyoruz.ve ordada garip bir js kodu calisiyor domain kontrolu icin felan heralde.

Bu ip adresine ulaşamamanız normal. Bu IP adresi Reserved olarak işaretli. Büyük ihtimal private yani özel bir IP adresi. Direkt olarak internet üzerinden erişemezsiniz. Aynı modeminizin cihazlara dağıttığı 192.168.x.x türü IP adresleri gibi diyebiliriz.

sikinti bur zaten.neden ben bi siteye girerken ilk ttnet ordanda boş ip araligina gidiyorum?

Hangi sitelerde yönlendiriliyorsunuz?

rarbg ve bikac tane daha vardi aklima gelmiyor.her zamab olmuyor ama garip sekilde.

TurkNet’le alakalı bir mevzu olduğunu düşünmüyorum. Girdiğiniz site de normal bir site değil hocam. Korumaya takılması normal. TT tarafından yasaklanmış olabilir.

1 Beğeni

şöyleki bu sorun TurkNet bağlattıktan sonra 3 ay boyunca olmadı. Normal olmayan sitelere girebiliyorum yinede ama %5 ine filan giremiyorum bu hata sebebiyle. İlk arkadaşın söylediği dns ayarlarını yaptım ilk gün yine sorun olmadı sonra eskiye döndü tekrardan

1 Beğeni

tt nin yeni bir yasak yöntemi olabilir route değiştiriyor. Hayırlı olsun.

1 Beğeni

altyapi ttnet olabilir.ama routing ve servis ulasimlarina mudahale edememesi lazim.o ise TurkNet ilgilenmesi lazim

ttnette mesela cloudflare bazen engelleniyor.sirf ttnette engelli diye tum altyapisinda engelleyemez.

Merhabalar, isterseniz bu konu ile ilgili Online İşlemler - TurkNet giriş yaparak bazı sayfalara erişemiyorum kategorili destek kaydınızı oluşturun. Gitmek istediğiniz sayfalara hızlıca cdm’den tracert testinizi yapın. Kaydınızın içerisine ekleyin. Arkadaşlarım size bu konu ile ilgili en doğru bilgiyi vereceklerdir.