Bu mesaj ne anlama geliyor(Zam öne çekildi) 1 mayıs itibari ile zamlı tarife geçerli

Tutumunuz doğru ama Turknetin burada uyguladığı tek tarife modeli bu yüksek enflasyonlu dönemde sıkıntı çıkartır. Paketler arası ayrımı yok saymak bu dönemde artık zor. Herkesin kullandığı kadarını ödemesi lazım ki zam yapıldığında sorun olmasın veya zam yapılmak zorunda kalınmasın.

Tek tarifeyi uygulamaya devam ederlerse özellikle xDSL altyapısındaki müşterileri çok etkileyecek diğer firmalarla arasındaki makas açılacak. Zaten adsl kullanıcıları bu tarifede elenmişti şimdi sıra vdsl’e geliyor. Diğer firmalar vdsl’de daha uygunlar. Malum telekom bile portu kiralarken arada farklı fiyatlandırma yapıyor. 16 mbps altı farklı fiyat, 16-35 arası farklı fiyat, 35-100 arası farklı fiyatlandırmaları var. TurkNet 'te bu ayrımı yapıp tarifleri çeşitlendirmeli. O zamam daha fazla rekabetçi olurlar.

Yoksa ilerde olası ilk zamda vdsl tarafında büyük kayıp başlar bunu dengelemeleri için ya gigafiber yatırımını azaltacaklar yada gigafiber kullanıcılarına ayrı fiyatlandırma yapmaya başlayacak duruma gelirler.

1 Beğeni