Bu mesaj ne anlama geliyor(Zam öne çekildi) 1 mayıs itibari ile zamlı tarife geçerli

bu yükseltme ne kadar sürer net kesilir mi?

Siz TurkNet in sansli musterilerindensiniz gigafiber altyapiniz var ve aldiginiz hizmete fiyat bedava sizin acinizdan haklisiniz ve bu sekilde yorumlamaniz cok normal :slight_smile: bu fiyata sizin aldiginiz hizmetin alternatifi yok ama vdsl tarafinda alternatifleri var insanlarin.vdsl de sizinle ayni bedeli odeyip 100bit veya daha asagisini alan insanlar var. Birde etik olmayan yapilmis bir zam var

1 Beğeni

İyiki Superonline fiber geldi TurkNet’le ugrasilmaz ne dedikleri belli değil. 2 yıllık müşterisiyim TurkNet’in benden bu kadar. Haziran derler Mayıs mesajı gelir telefona. Daha önceden de 140 yaptılar. Elveda TurkNet… Müşteri kaybetmeye devam :clap::clap:

1 Beğeni

Abi şu paketlerden bahsetsene sen kullanıyorsun bilgilendir sana zahmet. Fiber 200 destekliyo upload falan kaç olur. Başvuru yapıp direk geçiyim fibere

Ben 1000 mbit kullaniyorum 400 tl . Upload 20 mbit.
Butcene uygunsa fiber eve kadarsa alabilirsin 1000 sende . Diger paketleri net bilmiyorum acikcasi. Aynı gun bile gelip kurulum yapabiliyorlar.bayi varsa yakininda direk ordan basvur bayiler kurulumu yapiyor rica et hemen gelebilirler yogun degillerse.

Müşteri hizmetleriyle konusurum gündüz. 1000 mbps beni aşar abi. 200 down 20 upload yeter

Ozelden atiyorum linkleri

1 Beğeni

Yorumların çoğunu okudum ve hak veriyorum yorumlara lakin şöyle bir durum var tmm hazirana kadar yapilmicak olan zami 1 ay önceye çekmesinin elbbete nedenleri vardır müşteri kaybedeceklerini bile bile bunu yapmislarsa büyük ölçüde alt yapı vs yatırımlarindan çok büyük etkilenmislerdir, 6 senedir TurkNet kullaniyorum eskiden böyle zamlar çıkmıyordu lakin ülkenin ekonomisi göz önüne alındığında çok kötü zamanlardan geçiyoruz malesef mazotun dan tut elektriğinden suyundan herşeye akıl aklmaz zamlar geldi , zaten turknetin tahaddüt gibi bir zorunluğu yok şahsım olarak turknetten aldığım hizmetten gayet memnunum inanıyorum ki Haziran’da dier iss lerde zam yapacak bence iptal ettirmeyi düşünen arkadaşlar sabretmeli ve dier isslerin zam yapmalarını beklemeli ona göre hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorum,

2 Beğeni

Katılıyorum etik değil. Bir ay daha dayanabilecek bir firma TurkNet.
1 ay yada yarım ay erken alınca çok büyük kâr mı edecek de böyle yaptı bende anlam veremiyorum.
Ama fazla bişey de diyemiyorum.

Oturduğum yer adına konuşuyorum keşke TurkNet yatırım yapsa da bu zamlara değse… Keşke sadece Gigafiber kullananlara zam yapılsa. Kaçak elektrik faturası öder gibi milletin yatırım bedelini biz çekiyoruz :slight_smile: Gigafiber getirin 140 değil 200 veririm ama 100 mbit için bu fiyat fazla.

arkadaşlar burada mesele 40 tl zam degil milyonlarca abonesi olan bir firmanin bir sözünden caymasi bu ileride tekrarlanmayacagı anlamina gelmiyor kendi tarafindan hakli bir nedenleri olsa bile kullanici yonunden guwen sarsiyor cayma bedelimi karşiliyor 6 ay daha ayni miktari odeceyeğim için kaliyorum ama sonrasınsa kesinlikle durmam ayni sorunları yaşamacagimizin garantisi yok.

1 Beğeni

Fiyat garantimiz şimdilik geçerliliğini koruyor. Mevcut durumların sürekli değiştiği bir dönemde kullanıcılarımıza en yalın hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Tüm çabamızla bu değişken ortamı sizlere yansıtmamaya çalışıyoruz. Gerçekleşen her durumda da sizlere şeffaf bir şekilde haber veriyoruz. Ancak eğer hizmet kalitemizi sekteye uğratacak bir durum olursa en minimum oranda bunu hizmet ücretlerimize yansıtmamız gerekiyor.

Oldukça üzücü bir iletişim örneği olmuş :frowning:

Merhaba @Escanor, biz TurkNet olarak her zaman müşterilerimizin isteklerini ve taleplerini yerine getirerek mutlu bir internet deneyimi yaşamaları için çalışıyoruz. Bu zaman kadar birlikte başardığımız bir çok şey var. Ülkemizin internet dünyasında yapılmaz denilenleri yapmaya ve sektöre yön vermeye çalışıyoruz.

Bu zamana kadar müşterilerimizin yararına olan bir çok çalışmalar gerçekleşirdik ve daha nicelerini yapmak için mücadele veriyoruz.

  • Taahhütü kaldırarak zorunluluğu ortadan kaldırdık.
  • AKN’yi ilk kaldıran İSS olarak limitleri aradan çıkarttık.
  • GigaFiber altyapısı ile 1000 Mbps hızları ile hizmet vermeye başladık.

Bunlar bence hiç küçümsenecek bir şey değil :frowning:

1 Beğeni

Bu konu hakkında net bir bilgim yok. Bireysel hizmetlerimizin detayını biliyorum. Sizi bu konuda yanlış yönlendirmek istemem. İsterseniz özel mesaj üzerinden benimle iletişime geçin. Ben sizin için detaya ulaşmaya çalışayım.

TurkNet ne yapcağını şaşırdı. kullanıcılarda hiç iyi bir izlenim bırakmıyorsunuz

1 Beğeni

TT port ücretlerine zam yapacak diğer ISS ler Haziran veya sonrasında mutlaka zam yapacak. Bildiğim bu :man_shrugging:

3 Beğeni

Sanırım sizin faturanız Haziran a kadar 95 gelecekti ama zam kararı Mayıs a çekilince hâliyle sizinki de yükselecek tek paket tek fiyat nedeniyle faturanız 140 olacak diye düşünüyorum. Şimdiden paket değişikliği yapabilirsiniz.

1 Beğeni

Fiyat güncelleme bildirimini yasal olarak ne kadar süre önce yapmaları gerekiyor emin değilim ama TurkNet bildiğimden beri zam haberini bir kaç ay önceden verir. Abonelere seçim için zaman bırakır.

1 Beğeni

Hayır bir kesinti olmaz sadece yazılımsal olarak değerleriniz değiştirilir

1 Beğeni