Bu forum ve yöneticilerinden ne kadar memnunsunuz

Duygu ve düşüncelerinizi merak ettim.
Forum moderatörlerimiz @Baran @CKLasT @EFG @KASPAROV @ModeratriX @Eren @HKN @Darkcrak @MehdiUygun @Oguzhan

1 Beğeni

Bu konuyu merakla takip ediyorum :eyes:

2 Beğeni

Forum zaten bagimlilik gibi girip girip bakiyorum yeni bir sey varmi diye :slight_smile: yoneticiler ellerinden geleni yapiyorlar sunu rahatlikla diyebilirimki TurkNet musteri hizmetlerinin arkasını topluyorlar ve Turknetin bir cok musterisini kaybetmemesinin sebebi burdaki yoneticiler ve bu forum. Yok TurkNet musteri hizmetlerine kalsa vay haline TurkNet in.

8 Beğeni

Yahu biraz evvel yaptığım yorumdan 2 dk sonra chrome dan bildirim ile ilk ay bedava hediyesi geldi Turknetten :slight_smile: Kullanacak olan varsa linki atayım :slight_smile:

2 Beğeni

Bi zahmet buradan yazdım halen geri dönüş alamadığım ıp v6 konusunda sonra müşteri olarak modemimden memnun değilim zar zor olarak değiştim şimdi forum yalan olmasın iyi bir forum diyebiliriz

1 Beğeni

Forum gayet guzel adminler moderatorlerde iyi fakat biraz daha artırılması gerekiyor bu kanatteyim bazi konulara hic cevap yazmiyolar yakinen bakiyorum yetersiz kalıyor bence cok yardimci oluyorlar o konuda herhangi sorun yok

1 Beğeni

Bu durumu açıklayayım biz bütün konuları mutlaka takip ediyoruz buna emin olabilirsiniz ancak bazı durumlarda TurkNet çalışanları tarafından yazılması gereken durumlar oluyor mesela @EFG gibi. Biz de bu durumlarda konuyu yanıtlayamıyoruz belki bu tarz konulara denk gelmiş olabilirsiniz.

3 Beğeni

Forum fikri açıkçası başaralı bir adım. Her iki taraf için de. Biz kullanıcılar olarak ortak problemleri vb. sorunları buradan hızlıca çözebiliyoruz. TurkNet için en büyük artısı göz önünde olan bir forum olmadığından dolayı sıkıntılar çok dışarıya yansımıyor. Google üzerinden yapılan aramalarda donanımhaber gibi siteler ilk sonuçlarda çıktığı için yeni abone olucak biri burada ki yaşanan sorunları pek görmüyor. Bunu kötü bir amaçla söylemiyorum. Yanlış anlaşılmasın sonuçta bir strateji.

Şahsi fikrim. TurkNet kadrosundan hem müşteri ilişkileri hemde teknik departmandan 1 yada iki kişinin foruma dahil olması. Örneğin geçtiğimiz günlerde cgnat sorunu yaşayan arkadaşımızın problemi için teknik ekipten bir kişinin burada konuya müdahil olması çözüme giden yolu oldukça hızlandıracaktır. Mantıken burası üyelere özel bir forum ise bir farklılığının olmasını bekliyor insan.

Moderatör ve admin ekibi tabiki elinden geleni yapıyor. Ancak yaşadığım problemlere baktığımda TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden yazmak yada twitter üzerinden yazmaktan farkı yok. Çünkü gelen cevap aynı. O zaman buranın ne farkı kaldı ?

Dediğim gibi ne zaman ki şirket ekibinden farklı departmanlara ait 1 yada kişi foruma dahil olur ve olaya anında müdahale eder o zaman bu forum bir mantık kazanır benim gözümde.

Tüm sorularınızın tek bir cevabının olduğunu söylemek isterim. Forum daha beta aşamasında. Genel duyurusu yapılmadı. Sizin de belirttiğiniz gibi bir çok eksiği mevcut. Bu eksikler ve farklı yenilikler için şu an üzerinde bir çalışma yapıldığını biliyorum. Şu an moderatörler ve siz aboneler için en büyük eksiğimiz bu forum üzerinden ilettiğimiz çıkmaza giren veya destek kaydı üzerinden anlaşılamayan problemleri iletebileceğimiz forum a özel teknik bir yetkilinin olmayışı. Umarım sizin ve bizim bu talebimizi TurkNet dikkate alır.

3 Beğeni

Bu konuda @ModeratriX ‘e katılıyorum biz elimizden geldiğince burada bulunan kişiler için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz forumun daha iyi duruma getirilmesi için isteklerimizi belirttik bununla ilgili çalışmalar yapılıyor.

2 Beğeni

Ortak fikirlere sahip olmamız mutlu etti açıkçası. Bu arada harcadığınız zaman ve emek çok değerli, çok teşekkürler.

Ancak şunuda not düşmek isterim. TurkNet’in bu konuda hızlı aksiyon alabileceğine inanmıyorum. Açıkçası bu bir forum. Atomu parçalarına ayırmıyoruz burada :slight_smile: . Üzerinde çalışılacak bir konu değil. Sayısız başarılı forum örneği varken zaman kaybına gerek yok bence.

1 Beğeni

En basiti cogu kisi gigafiber gelcekmi su il icindemi bazinda asiri post aciliyor ama yanit hic yok o kisi bekliyor gunlerdir baska posta yaziyor orda herkese cevap veriliyor aama giggafiber sorularina cevap verilmiyor ben hic denk gelmedim su harita bolgesi paylasirsa millet post acmaz :cowboy_hat_face:

Bizim elimizde Gigafiber planlı listesi bulunmadığı için bu konuda destek veremiyoruz.

1 Beğeni

GigaFiber için yatırım yapılacak yada plan dahilinde olan yerlerin paylaşılmaması gayet mantıklı açıkçası. Sonuçta bir yatırım yapılıyor. Eğer bölgede rakibiniz daha düşük standartta bir hizmet veriyor ise buraya yatırım yapmanız mantıklı. Bu yatırımı yapmadan önce rakibinizin bundan haberi olur ise o da benzer yatırımı yapar ve müşterisini elinde tutar. Bu yüzden stratejik olarak plan dahilinde olan bölgelerin paylaşılmamsı bence gayet mantıklı.

hizmetin şu an aktif olduğu Giga haritası ise paylaşılabilir. Zaten altyapı sorgulama ile rahatça bilgi sahibi olunabiliyor

1 Beğeni

Bir internet sağlayıcısına ait ilk forum olduğu için üzerinde çalışılması gereken bir platform. Eğer ki DH de ki TurkNet destek hesabı buraya gelirse fikriniz değişir diye düşünüyorum

1 Beğeni

Bununla ilgili bir sorgu sistemi veya harita üzerinde çalışılıyor.

alperenatici, Moderatrix, Baran, Ck Last, MehdiUygun…

En sık karşılaştığım moderatörler ve gayet ilgililer. Teşekkür ediyorum hepsine.

1 Beğeni

Turknetin planları konusunda yanılıyorsunuz bence. TurkNet mevcut ISS den sikayetci olup toplu sekilde site yönetimi olarak basvuru yapan ve burda 435 konuttan bahsediyorum hemen yan sitesi 1150 konut aynı sikayet orda oturan arkadaslarımdada soz konusu bir sokaga gigafiber getirse tek kalemde 2000-2500 konuta hizmet verebilecek noktadayken ve insanlar bunu talep ederken basvurulara dönüş yapmıyor dahi :slight_smile: Benim nezlimde TurkNet in en dogru hamlesi bu forum. Onuda burdaki yöneticilere borclu ve yeri geliyor onlarda TurkNet tarafı yüzünden arada kalıyorlar.Aksi halde Turknetin müşteri memnuniyeti noktasında rakip firmaları yakalayabilmesi için çok yol kat etmesi lazım. Turknetin tek artısı Gigafiber VDSL noktasında Turknetten çok daha iyi firmalar var bence . Bunu bizzat tecrubelerimle soyluyorum ve bu dediğim firmalarda TT veya SOL değil . Taahutsuz hizmet veren alternatif firmalar. Mesela X ISS dün 15:30 gibi online basvuruyu yaptım ve 5 dakika sonra musteri hizmetleri geri donus yaptı ve evrakları imzalayarak taratıp sisteme yukledim. Bugun sabah 09:30 da Turktelekom ekibi geldi ve binama kutuya hattı bıraktıklarını iletti. Yarım saat kadar sonra X firma teknik ekibi aradı ve kurulum için bugun geleceklerini hatta bu post u yazarken aradı yarım saate kadar adreste olacagını iletti. Bu firmada TT altyapısı uzerinden hizmet veriyor ve 24 saat olmadan kurulumu tamamlayabiliyor hemde Turknetten daha uygun fiyata kurulum bedeli almadan.TurkNet tarafında üyeliğimi baslatırken evrakların gittisi ekibin geldisi 5-6 gunu buldu bu aynı adreste aynı hizmet için.Bu hizmeti veren firma ek olarak yerinde kurulum içim bedel talep etmiyor ve aylık bedel olarakta Turknetten ucuz en buyuk artısı 7 x 24 aradığınızda karşınızda muhattap var telefonda. Netice olarak TurkNet in benim tarafımda tek artısı Gigafiber , VDSL tarafında operasyonları bir çok firmadan çok geride . Gigafiber tarafındada planlama mantığını kimse çözebilmiş değil insanları bırak planlamayı yapan kişilerde neye göre planlama yapıyor bence onlarda bilmiyor.Gigafiberdede tek artısı fiyat avantajı ve upload yuksekliği.

1 Beğeni

Türkiye’de internetin sevilmeyen üvey evladı konumunda olan TurkNet in bu dik duruşu her ne kadar sizin gibi düşünen kullanıcılara sebep olsa da ben TurkNet in agresifliğini seviyorum. Adil kullanım kotası, taahhütsüz internet, şeffaflık raporu sayfası (TurkNet in karnesi) gibi çalışmalarda öncü bir firma hâlâ. He bir de arkadaşını getir kampanyası var. Agresif ve yenilikçi.

1 Beğeni

TurkNet Online İşlem Merkezi’den göremediğim desteği buradan görüyorum. Misal sorunlarım için TurkNet Online İşlem Merkezi’deki hiç bir arkadaş hat değerlerimi dahi istemedi. Yardımcı olmak yerine bir an önce destek kaydını kapatmaya çalışıyorlar.
Buradan @EFG @ModeratriX @Baran başta olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
En azından sorunu çözebilmek adına yönlendirmeler yapıyorlar.

2 Beğeni