Bu devirde bu kadar uzun süren arıza

24 Ekim salı gece kesilen hattım, sabah saatleri geldi, yalnız önceleri 70-75 mbit stabil olarak alabildiğim hızım, 30 mbitlere kadar düştü, upload hızı 3-4 mbit olarak değişiyor ama oda çok düşük. Defalarca arıza kaydı ve, uygulamanızdan yazmama rağmen, telefonla geri dönüşte ve perşembe saat 15’e kadar telekom arızası var değip geçiştirdiler, ve kaydı kapadılar, perşembe bırakın saat 15’i, akşam oldu yine düzelmedi, yine kayıt açtım uygulamanızdan bu kez biri aradı güncelleme yaptım normal dedi bu durum için.

Sonra ne oldu biliyormusunuz, internetim kesildi o gece. Ve bugün 3cü gün evimde İnternet yok, hiçbir bilgi ve geri dönüş yok arıza kaydına ve uygulamadan arıza ve şikayet kayıtlarımada cevap verilmiyor.

TurkNet’in ne kadar büyük bir firma olduğunu, müşteri memnuniyetinin size ne ifade ettiğini allattınız bana, tebrik ederim!!!

Yazıklar olsun, ama gelgelelim faturam geldi ne hikmetse, kimse netin arızasına, netin olmamasına cevap bile vermeye tenezzül etmiyor ama 3 gündür hiç kullanamadığım İnternetin faturasını yollarken saniye kaçırmıyorsunuz…

Destek kaydı numaralarım 68889596—68865722–68865704…

Evet 3 adet arıza kaydı, hat kesik, internetim yok dedim ama ne hikmetse geri dönen yok…

Birde hem peşin ödeme, hem Faturaların, mail ve mesajları hiç aksamıyor maşallah…

@alperenatici kutuların çekilip 1.5 senedir veremediğiniz gigafiber den vazgeçtim, netim kesik onu çözün hiç olmazsa.
Bende size okkalı bir teşekkür edeyim.

Hem perşembe hemde bugün Telekom yetkilileri onardık cevabı vermişler TurkNet 'e,sorununuz hala devam ediyormu diye sorup, kontrol ettiğimde, dns ışığınızın yanmadığını görüyorum… İlkokul müsameresi gibi değil mi mevzu…
müş. temsilcisinin verdiği cevap bu, başka ne yapabilirim ki diyede kinayeli bir ekleme yapıyor… Ben faturamı size ödüyorum, bunun tasası bende değil sizde olması gerekmiyormu. Bu karşılığı almak zorundamıyım, hem para ver, hem netin olmasın, muhatabın da kafa bulur gibi, üstünden atsın sorunu. Ne güzel dünya değil mi…

Selamlar @safak970, yaşanan arızaya istinaden dağıtım kutusunda devre değişikliği yapıldığını görüyorum. Devamında konunun sinyal problemine dönüştüğünü görüyorum. Konu ile alakalı yerel sağlayıcı saha ekiplerine bilgi iletildi. Ben de konu özelinde öncelik ve hassasiyet talep ediyorum.

internetim yine kesildi.
Harikasiniz,
1 haftadır, önce yavaşlayan sonra kesilen, son 4 gündür komple kesik olan bağlantım, bugün 12 saatlik bir kullanımdan sonra yine kesildi.
Bunun sebebini öğrenmek istesem, beni
aydınlatma ihtimaliniz varmı, çok şey mi istemiş olurum. Merak etmeyin fatura bildiriminiz ve son ödeme tarihini hatırlatmanız, sağlıklı bir süreçte devamlı geliyor.
Kullanmadığım, işimi görmeyen, verdiğiniz
hizmetten ne kadar memnun olabilirim… Nasıl
bir yol izlemem gerekiyor sizce, bunu haketmek için ne yaptım size…

Tekrar selamlar @safak970, sabah ekiplerimizle tekrar iletişim kurduğunuzu görüyorum. Probleminiz çözüldü. Keyifli kullanımlar.