BTK Kararı ile fiber indirimi

BTK Kararı ile 200mbps internetlere %30, 500mbs internetlere %50, 1000mbps internetlere ise %70 indirim yapılacakmış. Eğer böyle bir durum olursa şuanda 140tl ödediğim 1000mbps 40tl civarına geliyor bana mümkün değil gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz?
image
image

Bu turk telekom için geçerli

3 Beğeni

Kesin bize öyle bir dünya göstermezler… eski 1000 liralık fiyat listeleri üzerinde. Sadece port ücretinde indirim yapıyorlar.

1 Beğeni

eminmiyiz bundan

BTK’nın sitesinden aldım ilk attığım ss’i. Kurul Kararları - Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu burda kurul kararlarında 2. sırada.

İlk açıklanan fiyatlar üzerinden yapılan indirim bu. Gigafiber i zaten bağlamıyor. Ortak altyapıda ki fiber için geçerli.

3 Beğeni

Yanlış anlamışsın TurkNet alt yapısında değil bu Türk Telekom alt yapısında. 1 hafta önce açmıştım konusunu Fiber Yüksek Hızlara Toptan Port Ücreti İndirimi

1 Beğeni

Anladım teşekkür ederim bende zaten TurkNet için geçerli olucağını pek düşünmemiştim sadece haberi gördüm ve paylaşmak istedim.

Türknetin kendi gigafiberi için geçerli değil. TT alt yapısıyla hizmet veren bütün firmalar için geçerli. TurkNet TT alt yapısı kullananlarda bu paketleri çıkaracak mı belli değil daha.

1 Beğeni

Son fiyatlar ne oldu bakmak lazım. 1000 mbit te port ücreti türk.net in fiyatıyla aynı oldu sanırım. Çok fark kalmadı. Nasıl kar edecek ki… TurkNet için sıkıntılı bir durum. Zam yapmayacaklarını da açıkladılar. Kendi altyapısı için sıkıntı değilde. Türktelekom altyapısıyla verdikleri problem

Kablonet Fiber Gpon bölgelerinde fiyatları düşürmüş.

1 Beğeni

En ucuz paket türknetten %50 pahalı…

1 Beğeni

kablonet 1gbit için statik ip almanız şart falan demiş açıklamalarda. 500/50 olan tarifesi telekom’la kıyaslayınca fena değil.

24 ay taahhüt olayı kesin gerekli ise tahminimce TurkNet indirimsiz fiyattan bu tarifeleri satmak istemeyecektir. diğer firmalar taahhüt olayına kafayı taksın bence de.

Burada Önemli olan nokta şu, eğer halihazırda TurkNet Gigafiber, SOL, Kablonet gibi farklı operatörlere ait altyapınız varsa zaten sıkıntı yok, genel olarak hepsinin fiyatı kabul edilebilir seviyede.
Burada önemli olan TT altyapısını kullanan kullanıcılar hangi iss dan daha uygun fiyata alıp alamayacakları.

Bu indirimlerle beraber yeni port ucretleri nasil oldu acaba