Boş port sorunu VDSL

Dün TurkNet’e başvurdum bugün türktelekom ekipleri port bakmak için geldiler boş port gözükmüyor ne yapmamı önerirsiniz bir de Netspped’den sorgulama yaptığımda boş port var olarak gözüküyor.

1 Beğeni

Merhabalar @AlperenAcikmese, port tahsisi yerel sağlayıcı kontrolünde. Yerel sağlayıcı bölge müdürlüğü ile bireysel olarak iletişime geçerek talepte bulunabilirsiniz. Belirli aralıklarla Paket / Tarife / Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturursanız uygun durumda geçişiniz yapılır :handshake:

1 Beğeni

Türktelekom’un bölgemizdeki temsilcisine gittim ilk başta hiçbir şekilde baglayamayacagimizi İnternet abonesi bir kişinin binamızdan ayrılması durumunda bağlayabileceklerini söylediler. Türktelekom’un paket satan bir şubesine gittiğimde boş port bulunduğunu takabileceklerini söylediler. Bubos portu TurkNet için nasıl kullanabilirim

Merhabalar, İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden sorgulama gerçekleştirdiğinizde altyapı görüntüleyemiyorsanız yukarıda belirttiğim işlemi yapmanız gerekiyor :raised_hand:t2: