Bölgede Elektrik Kesintisi Hakkında

Merhabalar,
Bölgede elektrik kesintisi olduğunda TT DSLAM cihazında kesinti olmakta saha dolabında belli ki UPS yok, belki de akü yok veya bozuk. TurkNet olarak elektrik kesintisi problemlerini görebileceğiniz bir sistem yok sanırım. Bölgede oluşan elektrik kesintileri tarafınızdan nasıl görüntüleniyor veya bunun üzerinde bir çalışma yapmayı planlıyormusunuz?

1 Beğeni

Bunu altyapı sağlayıcısı şirketin yapması gerekiyor aslında. TurkNet in ortak altyapı için yapabileceği şeyler en fazla bunu onlara iletmek olacaktır. Aynı şekilde plansız olarak yaşanan elektrik kesintilerinin 15 dk içinde giderilmesi veya çalışılmaya başlanması ile ilgili bir yönetmelik olduğunu hatırlıyorum. Hatta bölgemde ki elektrik dağıtım şirketi bir kaç defa bu sebepten dolayı tazminat olarak belli bir ücreti faturaya indirim olarak yansıtmış bulunuyor. Arıza yaşandığında vakit kaybetmeden 186 nolu telefondan veya diğer iletişim kanalları üzerinden arıza kaydınızı iletin.

1 Beğeni

Devre numaranızla birlikte Twitter’dan olayı açıklayan bir şekilde Türk Telekomu, CEO’ları twitleyin. Bendeki ankastre problemi (eski tip başka binada ankastre vardı) için bunu yapmıştım ve yardımcı olmuşlardı.

1 Beğeni

TT iyileştirme yapacağına daha çok kurcalıyor en iyisi hiç bildirmemek gittiği yere kadar gitsin :slight_smile: elektrik gidip gelmesinden cihazları yanınca farkına varırlar diye umuyorum.

Farklı bir bakış açısı :slight_smile:.
Ancak onlar o konuda önlemlerini almışlardır. :smiley: