Bitmek bilemyen aktivasyon

Geçen hafta salı akşamı başvurumu yaptım. Abim TurkNet kullanıyor çok memnun bizde başvurumuzu yaptık ancak ne gelen varr ne giden bugün 1 hafta olacak. Hep işlemlerinizi bitirmeye çalışıyoruz deniliyor ama çözüm yok. malum dersler vs vs paketler dayanmıyor

benim basvurum 10 gun surmustu.

1 Beğeni

Dersler olmasa isterse 15 gün sürsün ancak üniversite ödevler veriyor maalesef sinavlar vs vs

Merhaba, bu durumun bölgenizde ki telekomun da etkisi olabilir ve pandemi yoğunluğundan kaynaklı da olabilir. @EFG Hizmetinizin kullanıma açılma sürecini hızlandırabilir.

2 Beğeni

Bir iki gün içinde işlemler tamamlanır.

1 Beğeni

Başlığı yanlıs yazmisim benim daha aktivasyon başlamadi bile belgeleri yükleyinizde bekliyoruz

Merhabalar, tüm aktivasyon sürecinizi takip edip size yardımcı olabilmem için bana özel mesaj üzerinden durumunuzu detaylıca müşteri numaranızla birlikte iletir misiniz?

özel mesaj üzrinden paylaştım :+1:

Merhabalar, ben şimdi aktivavsyon işlemlerinizin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi için ilgili ekiplerimize bilgi verdim. Gün içerisinde sizi arayarak evde kurulum ekiplerinin geleceği günü ve saati bilgi vereceklerdir. Evde kurulum ekipleri belgeleri size getirecek siz de imzalayacaksınız ve hızlı bir şekilde aktivasyon işleminiz tamamlanacaktır. Süreci ben tamamlanana kadar takip etmeye devam edeceğim.

2 Beğeni

Dün ekipler beni aramadı :frowning:

Ben bu durumu tekrar üst birimimize esgale ettim. En kısa süre içerisinde size konu ile ilgili detaylı bir bilgi verebilmek için arayacağız.

1 Beğeni

teşekkür ederim. Umarım bir an önce hallolur.

1 Beğeni

Arkadaşarım sizinle iletişime geçmişler. Süreç hakkında detaylı bilgi vermişler. Gelişmeleri bende takip ediyor oalcağım. Bilginiz olsun.

@EFG ye tesekkur ederim sayesinde islemlerim hizlandi bugün türk telekom gelip ankastreye bağlantı yaptı. Geriye kurulum kaldı.

1 Beğeni

Süper haber bu :muscle: Siz kullanımınıza başlayana kadar ben işlemlerinizi takip edeceğim.

3 Beğeni

@EFG eger ilgilenecegim diyorsa o isiniz hallolmustur zaten​:blush::blush::blush:

1 Beğeni

@EFG sağolsun islemleri hizlandirdi ama bıktım buyuk hevesle basvurmustum 12 13 gün oldu kullanamiyorum hala internet iptal etmek zorunda kalicam