Merhabalar;
26.06.2022 saat 09:00 civarından şuana dek internetim yok. Kayıt oluşturdum fakat hala internet hizmeti alabilmiş değilim. Kesinti nedeni ile ilgili olarak bilgi de alamıyorum. Konu hakkında bilgilendirme ve ivedilikle çözüm sunmanızı bekliyorum.
Merhaba, Destek oluşturduktan sonra 24 veya 48 saat içinde geri dönüş yapılır. Uzun süre dönüş olmazsa destek numaranızı mesaj olarak yazarsınız.
Selamlar, takribi 1-2 saat içinde arandım ve gün içerisinde teknik ekibin inceleyeceği bilgisi verildi ama sonrasında dönüş olmadı? Yani sizin cevabınıza göre 24-48 saat internet sağlanamayabilir doğru mudur?
Evet o aralarda teknik ekip çalışma yapar, sorun neyse süre uzayada bilir. Destek numaranızı mesaj olarak verirseniz kontrol etmelerini çalışırım.
Sizde öğrenemediniz galiba?
Pazar günü olduğu için bu iş pazartesi kaldı, eminim cevabını sabah alırsın. Ben bildirdim senin konunu sana cevap vereceklerdir.
Eyvallah sağolasın.
Pazartesi oldu öğleye kadar ulaşmazlarsa akşama kadar salıya sarkabilir tekrar geçmiş olsun
Bugün akşama kadar sarkarsa ekşi de konu hakkında tecrübelerimi paylaşmaya başlarım artık. :))
Ekşi sözlük yazarsan hiçbir çözüm olmaz istersen şikayet vara yazabilirsin ekşi sözlük bana göre çöplük sana tavsiyem sabredip beklemek
Sabredip beklenecek bir durum yok ortada. Altı üstü bir anda giden internetin nedeni bulunacak. 24 saat geçti hala dönüş yok. En iyisi ttnet saha ekipleriyle görüşüp onlardan rica etmek galiba
Merhaba, dün oluşturduğunuz destek kaydıyla beraber adresinize saha ekipleri yönlendirildi. Tüm kontroller sağlandığında tespit edilen sorunlara müdahale edilecek
Alperen Bey, öncelikle dönüşünüz için teşekkür ederim. TurkNet’e kardeşimin yoğun ısrarları üzerine geçiş yaptım. Özellikle müşteri temsilcisine de sorduğum soru “ herhangi bir arıza durumunda altyapı sağlayıcısı firmamı müdahale ediyor yoksa TurkNet ekipleri mi?” İdi. Ve eğer altyapı sağlayıcı firma müdahale ediyorsa bu konuda kesinlikle sorun yaşanacağını, 3.kişi olacağım için önceliklendirmenin insiyatif durumlarının olacağını bildiğimi söylemiştim. Aldığım cevap ise “olası arıza durumlarında hızlı çözüm üretiyoruz merak etmeyin.” Oldu. Bende bu sebeple TurkNet’e geçiş yaptım. Senelerdir nadir denecek kadar az arıza sorunu yaşadım ve 1-2 saat gibi kısa vadelerde çözüldü. İlk defa bu kadar uzun süren arıza tecrübesi TurkNet sayesinde yaşamış oldum. Umarım daha fazla uzamadan çözülmüş olur. Tekrar geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
Yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden hizmet aldığınız için öncelikle yerel sağlayıcı saha ekipleri işlem sağlıyor. Bu müdahalelerde sorun çözülemez ise TurkNet ekipleri yönlendirilir veya ortak çalışma düzenlenir. Kaydınızı özel olarak takip ediyorum. Rica ederim
Yani ben türk’le Telekom altyapısı ile beraber TurkNet’e geçtim eğer Türk Telekom internet yapamadı diyelim kim yapacak sonra TurkNet mi böyle bir senaryoyu düşünmemiz lazım
Alperen Bey, bir gelişme var mı acaba?
4 saat önce verdiğim bilginin haricinde henüz bir gelişme yaşanmadı. Kaydınızı takip ediyorum
Anladığım kadarı ile uzun bir süre daha gelişme yaşanmayacak. 36 saate az kaldı, sonraki rekorumuz 48 saat. En kötü çıkıp bağlantı kablolarını komple sökeyim toplu şikayet olursa belki gelip bakan olur :))
Merhaba, hizmetinizin online durumda ve modeminizin 35 mbps ile buluştuğunu görüyorum. Çözüldü olarak işaretlerseniz konuyu kapatacağım. Keyifli kullanımlar
Hayır, şuan hizmetim aktif değil. Zaten 100mbps kullanıyorum normalde. TurkNet hattında hala sinyal yok. Daha fazla internetsiz kalmamak için kendimce geçici bir çözüm ürettim sadece.