Bir türlü çözümlenemeyen problem

Selamlar, yeni bir adrese taşınıyorum altyapı sorguladığımda hiç bir firma da altyapı görünmüyor. Ayın mahalle içerisinde Gigafiber kullandığımdan TurkNet’e başvurdum. Gigafiber değil 100mbps verebileceklerini söylediler ona başvurdum bu seferde türk telekom ankastre kutusunu koymadığı için işlemim yapılmadı. Gigafiberi taşınacağım adresin bulunduğu cadde de sorguladığımda ise karşı binanın gigafiber aldığını fakat ben ve benim sıramda bulunan yaklaşık 20 binanın gigafiber hizmeti alamadığını gördüm. Konuyla ilgili ne yapılabilir. Bu gigafiber’i nasıl getirebiliriz ?

1 Beğeni

Apartman yöneticisine talep oluştura bilirsin. Apartmandan imza toplayarak dilekçe verebilirsin . TurkNet 'e

1 Beğeni

Apartman yöneticisi benim zaten. TurkNet e de her yerden ulaşmaya çalışıyorum ama herhangi bir gelişme yok. Yıl olacak 2022 bir binaya internet sağlanmıyor :slight_smile:

1 Beğeni

Yönetici olarak

TurkNet GigaFiber talebinizi buradan yapabilirsiniz.

@EFG

Oluşturdum. talebinizi aldık maili geldi bakalım.

1 Beğeni

TurkNet tarafından arandım, bina iiçerisinde türk telekom ankastresi olmadığı, bundan sebeple gigafiber içinde hizmet veremediklerini söylediler oysa TurkNet’in kendi altyapısı değil mi bu gigafiber ?

1 Beğeni

@EFG :thinking: böyle birşey olma olasılığı. türk telekomla ne ilgisi var

@kadiryalcin yanlış anlaşılma vardır. Zannettiler fibere geçeceksin sanırım.

Arayan yetkiliye tabiri caizse üstüne basa basa sordum :slight_smile:

yeni bir bina olduğu için türk telekom altyapı getirmeden biz sağlayamıyoruz dediler. İki firma arasında gelgit yapıyorum. Türk telekom a da 3.başvurumu btk üzerinden yaptım, twitter ve ceo beye mail yeterli kalmadı :slight_smile:

1 Beğeni

Merhabalar, durum biraz karışık anladığım kadarıyla :frowning: Ben bu durumda sizler için neler yapabileceğimizi bir arkadaşlarıma sorayım. Net bir geri dönüş yapayım. Bana biraz müsade edin lütfen…

4 Beğeni

Teşekkür ederim, durumu kısaca özetlemek gerekirse bina yeni olduğundan dolayı şuan hiçbir firmanın bağlantısı olmuyor. Karşı binada gigafiber varken ben ve benim yan binalarımda yok.

en kısa şekilde talihsiz başım :smiley:

2 Beğeni

Çok haklısın usta 2022 senesine giriyoruz daha altyapı yapılmayan yerler var malesef …

1 Beğeni

Mahalle, ilçe mi değişiyor sizin sokakta. Karşı apartman x mah, ilçesi sizin taraf y mahalle ilçesi olabilir mi ?

Keza 2 sokak (150m) ötem gigafiber gelecek sene sonuna kadar ama bana yok, o 2 sokakta ilçe değişiyor çünkü :slight_smile:

1 Beğeni

Aynı cadde, sadece bina numarası farklı :slight_smile:

1 Beğeni

Açık adresinizi benimle özel mesaj üzerinden paylaşın. Bekliyorum :slight_smile: Ona göre aksiyonlarımızı alalım.

2 Beğeni