Bayrampaşa yıldırım 1000mbps aktif olma

yaklaşık olarak 2-3 ay önce gigafiber kutusu bağlanmıştı ama hala aktif edilmedi acaba kaç ayda aktif olur

diğer mahalleleri sorgulat onlarda başladıysa aktif olmaya sana da gelir yakında tarih vermezler boşa tarih bilgisi bekleme bende 4 aydır bekliyorum tek çare beklemek

Tahmini bile olsa tarih veremiyorlar pek çok etken var tarihi değiştirebilecek. Bende Cevatpaşa mahallesindeyim. Nisan ayının son haftaası binaya kutu takıldı kablolar çekildi ama dış bağlantı yani dağırım kutularındaki bağlantılar kaldı. O zamandan beri beklemedeyiz.

Selamlar @ozdik, foruma hoş geldiniz :raising_hand_man: GigaFiber aktivasyonlarının tamamlanmasında birçok izin ve prosedür bulunuyor. Bunlardan herhangi birinin uzaması, aksaması ya da değişmesi durumunda müşterilerimize verdiğimiz süreler yanıltıcı olabilir. Bu sebeple ortalama da olsa maalesef süre veremiyoruz. Ekiplerimiz tüm adımları sırasıyla atıp aktivasyonlara maksimum hassasiyeti gösteriyor. En kısa sürede GigaFiber deneyiminizi forumda paylaşmanız dileğiyle :heart_hands:

1 Beğeni

Cevatpaşa mahallesinde dış bağlantılar yapıılmaya başlandı. Büyük ihtimalle sonra yıldırım mahallesinden devam ederler diye umut ediyorum.