Başvuru aşamasında hataa

Merhabalar. Gecen hafta pazar günü başvuru yaptım x operatörden gecmek icin ama ne hikmetse gecmek nasip olmadı şimdi bu hatayı alıyorum sürekli takipteyim bir düzelme varmi diye ama düzelmede yok. Evraklarımi imzaladım telefondan onayımı verdim 1 haftadır bekliyorum bu kadar uzun sürmesi insani yoruyor işin kötü tarafı x firma interneti de kesti. Daha ne kadar bekleyeceğim konusunda bilgim yok sorunun ne olduğu hakkında bilgim yok başka firmalar arayişi icine girdim ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler.

Selamlar @IcRzI, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Başvuru sürecinizdeki hatayla alakalı ekiplerle iletişime geçtim. En kısa sürede müdahale sağlanacak :handshake:

Ekiplerinizle iletişime geçmeniz birşey değiştirmiyor ki klasik cevaplar alıyorum sürekli. aramadiğim insan kalmadı 1 haftaya yakındır işlem icin bekliyorum. Kısa bir sürede cözülecek deniyor ben arkasına düşmesem ne arayan var ne soran. Kendi çizginizden şaşmayın lütfen ben sizi böyle bilmezdim bu konudan muzdarip oldum etrafımdaki insanlarında muzdarip olmasını istemem. Cözüm nedir? Ne zaman cözülür? Ne zaman internet kullanabilirim ? Ne zaman dönüş saglanır ne zaman bu konu hakkında bilgi verilir? Bir işletme müşterilerini kendine küstürmek icin bu kadar caba bu kadar azimli olabiliyor aklım almiyor. Teşekkürler iyi çalışmalar

Sizi gayet iyi anlıyorum. Hatanın çözülmesi için gereken gayretin gösterildiğine emin olabilirsiniz. En kısa sürede konuyla alakalı tüm detaylar sizinle paylaşılacak.

Ben gayret felan göremiyorum kusura bakmayın 1 hafta olmuş ülkenin yarısına gigafiber gelmiş biz daha internet bağlantısı yapamıyoruz. Acaba kendi yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz. Acık net konussanız eyvallah diyeceğim milenicom gibi bir firmaya 16 saatte internete taşinma sürem oldu komik değil mi vizyon budur insanların vakitlerini size harcamaları gercekten sacmalık ve komik.