Başvuru aşamasında hata oluştu!

Kolay gelsin 2 gün önce yeni başvuruda bulundum fakat şuanda Başvuru aşamasında hata oluştu ! hatasını alıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen abone no : 2923***

Selamlar @Unbreakless, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Yerel sağlayıcı kaynaklı port sorunu yaşandığını görüyorum. Ekipler arka planda durumu görüşüp gereken işlemi uygulayacaktır :handshake:

1 Beğeni

sonucun olumsuz olma ihtimali varmı acaba yaklaşık 1 yıldır port bekliyordum bi boşluk yakaladım diye çok sevinmiştim umarım sorun çıkmaz

Yerel sağlayıcı adresinizde boş port olmadığını belirtti. Durumla alakalı yerel sağlayıcıyla iletişime geçtik. Gelecek bilgiye göre size dönüş yapılır :raised_back_of_hand:

Merhaba. Bende buna benzer bir sorun yaşıyorum. TurkNet’e IPv6 nedeniyle geçiş başvurusu yaptım. Herşey o kadar hızlı oldu ki e devletten sözleşme onaylama sayesinde aynı günde geçiş yapabileceğim diye beklerken önce operatörünüze geçiş başvurunuzu ilettik mesajı geldi. Daha sonra ise başvuru sırasında bir hata oluştu yazmaya başladı. Bilgi aldığımda başvurularda yoğunluk var ve süre veremiyoruz deniyor. Benim için aslında biraz acil bir durum. Müşteri hizmetleri süre veremeyeceğini söyledi. Fakat ısrarım üzerine bir iki gün de sürebilir, bir iki hafta da sürebiliyor şeklinde cevap verdi tahminen.


Selamlar @muhep, problem devam ediyor mu?

Çözüldü. Çok uzamadı. İki gün gibi bir gecikme sonrası işlemler yeniden devam etti.

Sorunun çözülmesine sevindim :heart_hands:

1 Beğeni