“Başvuru aşamasında hata oluştu. Bu hata ile ilgili olarak size 08502888081 numarasından ulaşacağız (ya da ulaştık). Aktivasyon süreciniz ile ilgili ayrıntılı bilgiye Bize Ulaşın menüsünden ulaşabilir, soru ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz” Bunu söyledikten sonra desteğe yazdım ve bana altyapı olmadığını ve çözeceklerini söylediler bunu çözebilirlermi yoksa iptal etmek zorundayim
Selamlar,
Başvurunu Churn olarak mı yaptın? Eğer başka bir firmada hizmetin varsa onu iptal etmeden başvuru yapmanı öneririm. Böylece mevcut portunu kaybetmeden geçişini yapabilirsin.
Selamlar @emirxx45, foruma hoş geldiniz Nasılsınız? Umarım iyisinizdir
Forum profilinize eklediğiniz numara üzerinden başvurunuza ulaşamadım. Profilinize müşteri numaranızı tanımlarsanız yardımcı olmak isterim
30***56 buyrun yanlış eklemisim kusura bakmayin şimdi bakarsaniz çok sevinirim internet acil gerekli
Merhaba, müşteri numaranız profilinizde doğru olduğunu gördüm @alperenatici arkadaşım kontrol edecektir.
tam olarak anlamadım nasıl yapayım türknetten altyapım var gözüküyor fakat yok diyolar
bekliyorum
Başvurunuzun altyapı sorunu nedeniyle aksadığını görüyorum. Yerel sağlayıcıdan bilgi talep ettik
bu sorun cozulebilirmi çünkü sizde altyapı sorguladigimda var gözüküyor du eğer çözülmez diyorsaniz iptal edicem
Tekrar selamlar, süre bilgisi alamadığınız için sürecinizi iptal ettiğinizi görüyorum. Sağlıklı günler dilerim.