Başka operatörden TurkNet e geçiş

Merhaba,

Türk telekomda mevcut internet hattım var ve taahhüt süre 3 ay sonra bitecek 390 TL cayma bedeli çıkıyor. Burada merak ettiğim TurkNet’e geçeceğim zaman benim adıma başvuru yapıp iptali yapacaklar, bana türk telekom faturalandırma çıkartacak ve bu faturayı ödeyeceğim. Sonrasında TurkNet faturama yansıtarak bu indirimi ödedim tutar kadarında 240 TL’ye kadar karşılayacak
Peki TT tarafında benim bir daha hattın yasal sahibi olarak bir iptal imza vs için gitmem gerekecek midir?
Bununla ilgili problem yaşamamak için geçiş hakkında tecrübe ve bilgilerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum.

Bunun dışında herhangi bir işlem yapmayacaksınız tüm işlemleri TurkNet sizin yerinize yapacak.

2 Beğeni

İptal işlemini TurkNet ekibi sizin yerinize yapıyor yani sizin birşey yapmanıza gerek yok.

Dediğiniz gibi cayma bedelinin parasını siz ödüyorsunuz fakat 240 TL ye kadar size faturanızda indirim olarak yansıtıyorlar.

3 Beğeni

Anladım teşekkür ederim. Peki geçiş tamamlandıktan sonra X kişisinden Y kişisine devir işlemi yapılabiliyor mu?

Merhaba, bireysel hizmetlerimizde devir işlemi maalesef yapılamıyor.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. O zaman rahatlıkla geçisi bir sorun olmadan gerçekleştirebilirim. SOn olarak taahhüt ücreti bitiş tarihi yaklaştıkça azalması gerekir öyle değil mi.

Merhaba @muratuz, sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Sorularınızın tümüne moderatör arkadaşlarım cevaplarını vermişler. Sizi doğru bilgilendirmişler. Hepsine buradan da teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

İsterseniz siz önce şu an kullandığınız İSS’nizde size ne kadar taahhüt bedeli çıkıyor onu öğrenin. Daha sonra TurkNet tarafında yapılacak tüm işlemler ile ilgili bana özel mesaj üzerinden ulaşın. Ben bu süreçte size elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.

2 Beğeni

Evet kalan taahhüt süresi azaldıkça cayma bedeli de azalır

Merhaba,

Ben geçiş için işlemlerimi tamamladım. Yalnızca onay kısmı kaldı, önümüzdeki hafta onay işlemi ile beraber geçişte tamamlayacağım. Geçişten sonra deneyimlerimi tekrar aktarmış olurum :slight_smile: Teşekkürler

3 Beğeni

Hayırlı olsun şimdiden :tada:

2 Beğeni

Çok sevindim @muratuz . Şimdiden hayırlı uğurlu olsun :pray: Bu süre içerisinde bir sorun veya sıkıntı yaşarsanız özel mesaj üzerinden bana istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. İyi ve sağlıklı günler dilerim.

2 Beğeni