Bahçelievler gigafiber

Siyavuşpaşa, Şirinevler ve Zafer mahallesinde mevcut tam ortasındaki Kocasinan mahallesine de Gigafiber istiyoruz. 2021 planları içerisinde olan kocasinan merkez mahallesine 2022 bitiyor gigafiberin gigasını duymadık daha sözde 2021 de geliyordu .

Kocasinan da oturanlar lütfen yazabilir mi sayımızı bilelim hakkımızı alalım .

2 Beğeni

Ben de bekliyorum . Hürriyet ve Soğanlı’da da var. Hatta sokağımın hemen karşısı zafer mahallesine girdiği için orada var bizim sokak Kocasinan olduğu için yok. Bahçelievler’de olmayan tek mahalle. Rezil VDSL altyapılardan kurtulmak için dört gözle bekliyorum

Bizde de durum aynı şekil 2021 yılından belli bekliyoruz sözde altyapı çalışmalarına başlamışlardı ama 2 yıldır ses soluk yok Kocasinan sanki yetim bütün çevresinde gigafiber var bi Kocasinana yok yetim muamelesi yapıyorlar sanki anlamadım bu işten bişey

1 Beğeni

Cumhuriyet Mahallesi’nde de hâlâ çalışma yok. Sözde yıl sonuna kadar gelecekti. :frowning:

1 Beğeni

Bu gidişle daha çok bekliyeceğiz gibi 10G hız başlatıcaklarına şu gelemedikleri yapamadıkları altyapıya odaklansalar keşke .

Bütün mahalleli olarak toplanın gigafiber başvurusu atın belki gelir :joy:

Valla ben kendim başvurdum eşim adına başvurdum mahallede oturan 3 arkadaşıma daha başvuru yaptırdım. Apartmandakilere de söyledim belki onlar da yapmıştır :rofl:

Merhabalar, yakın zamanda açmış olduğunuz diğer konu üzerinden de belirttiğim gibi süreçler maalesef yoğun bir yatırım, çalışma ve prosedüre bağlı. Bu sebeple süreler farklılık gösterebiliyor. Mükemmel ülkemizin mümkün olan en fazla alanına GigaFiber hizmetini yaymak adına özveriyle çalışıyoruz :rocket:

Anlıyoruz Özveri ile çalışıyorsunuz ama bizde özveri ile sizi bekliyoruz 2 yıldır oyalıyorsunuz . Sorunca tarih veremiyorsunuz artık bi tarih birşey verinde yoksa İptal başvurusu yapıp başka Operatöre geçiş yapıcam .