Bağlantım neden bu durumda

2 aylık bir süreç boyunca tatile gittiğim için internetimi dondurmuştum. Fakat açtırdığımdan beri download/upload/ping değerlerim dibi görmüş durumda. Mağdur durumdayım, canıma tak etti ve destek kaydı oluşturdum, (3 gündür) telefon üzerinden destek kaydı oluşturuyorum fakat sürekli boşa düşüyor sorunun benden mi yoksa TurkNet’ten mi kaynaklandığını bile bilmiyorum umarım bu yazıyı görüp benimle iletişime geçersiniz.

Merhaba baturayan, hoş geldin!
Hat değerlerini paylaşır mısın?

değerleri paylaşmadan önce modemim vdsl destekli fakat yapılandırma sekmesinde adsl işaretlenmiş. tekrar yapılandırıp vdsl’ye geçsem hızda bir artış yaşanır mı teşekkür ederim.

Tabii ki, hattınız destekliyor ise yüksek bant genişliği için VDSL kurulumu ile devam etmek durumundasınız. @TworA 'nın da belirttiği gibi, VDSL kurulumu sonrası hat değerlerinizi de burada paylaşırsanız sorununuzun çözümü için daha net cevaplar alabilirsiniz.

1 Beğeni

Selamlar @baturayan, geri bildiriminize istinaden modem kurulumunuz nedeniyle belirttiğiniz hızları alıyor alabileceğinizi düşünüyorum. Kurulumu düzelttiniz mi? Problem devam ediyor mu? :raising_hand_man: