Bağlantı Yavaşlığı ve Kopma

İnternetim neredeyse 2 aydır her akşam kesilip duruyor. 10-15 dkda bir gidip geliyor sürekli. Destek kaydı açtığımda hız testi vs yapın diyorlar. Fakat bağlantı olmadığı için test sitelerine ve türknetin kendi sitesine dahi giremiyorum.

Zor bela destek kaydı açsam da “modemi yeniden başlattık, değerleri güncelledik, onu yaptık bunu ettik” diyerek sadece birkaç saatlik çözüm sunuluyor.

Belirtilen hızların tahmini değerler olduğunu; altyapı, kablo, cihaz gibi faktörlerin etkilediğini biliyorum. Bu tarz cümleler duymak istemiyorum artık.

Sorunu eve gelen türk telekom ekibi de çözemedi. Telefondan sadece süslü cümleler kuran TurkNet ekibi de çözemedi.

Sorunuma kesin olarak çözüm bekliyorum. Anlık veya günlük değil.

Merhaba, güncel müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz?

Güncel müşteri numarası ekledim. Sürekli destek taleplerine “işlem sağladık sorun yok” deniyor fakat güncel hız değeri burada. Bu çözülmüş sorun mu?

Merhaba, ekran görüntüsü ile birlikte sorunu ekibimize ilettik. Kontrol sağlanacaktır. Sizinle iletişime geçeceğiz.

Hiçbir çözüm olmadı. Sürekli aynı dönüşleri yapıyorlar. Sürekli yok hız test ekran görüntüsü yok ping testi ekran görüntüsü gönderin. Zaten internete girebilsem ne diye size ulaşayım?

Merhaba, ekipler santralden ankastre kutusuna kadar kontrollerini gerçekleştirip sahada fiziksel bir sorun tespit edilemediğini iletmişlerdir. Dilerseniz bir elektrikçi yardımı ile iç tesisatınızı kontrol ettirebilirsiniz. Yerinde destek ekibi de talep edebilirsiniz. Mevcut kaydınız 48 saat içerisinde işlem yapmadığınız için kapatılmıştır. Yeni bir kayıt oluşturup bilgi iletmenizi rica ederiz.