Bağlantı ve modem seçimi

Merhaba

İlk başvuru ve bağlantı aşamasında TurkNet den bir teknisyen gelip bağlantı için apartman ankastresini kontrol edip kablo bağlantısı yapıyor mu?

Apartman ankastre dışarıdan bir çok kablo geliyor hangisinden hat geldiğini ben bulamam TurkNet bu hat tespit işlemini yapar mı?

Letgo da bı modem buldum bu modem vdsl .
Ama üzerine tepenet logosu var bu modem TurkNet de çalışır mı?

İlk baglantida TurkNet bu şekilde kurulum hizmeti veriyor mu? Bu hizmet ücretli mi ilk bağlantı için 75 TL bi ücret okudum bu ücret haricinde bi ücret var mı? Bu ücrete kurulum hizmeti de dahil mi?

İyi günler

1 Beğeni

Satıcıya sormanız lazım.Modem için bütçeniz nedir?

200 TL bu ilan abonelikten elinde kalmış ürün daha uygun da verebilir

Kurulum için bilginiz var mı

Merhaba 0 dan geciceksiniz telekom gelip port açıyo eve gelen kabloyu bağlıyo TurkNet kuruluma geliyo ic tessiatta ek varsa telekom onuda hallediyo

1 Beğeni

Daire ile ankastre arasını kontrol ettim çalışıyor . Ankastre ye kablo çakılı. Ama dışarıdan gelen 10-12 perli kablo hangisi olduğunu bulmak gerekecek.

75 TL kurulum ücretine TurkNet servisin de gelmesi dahil mi

0 icin mecbur evet ama arkadaş getir yaparsan 1 fatura ödemiş oluyosun 2 fatura gibi gelmiş oluyo

1 Beğeni

Merhaba

Kurulum hizmetinin ücretini kredi veya banka kartı ile otomatik ödeme talimatı verilerek yapılan aboneliklerde 75 TL (üç ay boyunca ayda 25 TL), kart kullanmadan yapılan aboneliklerde 108 TL (üç ay boyunca ayda 36 TL) olarak faturanıza yansıtıyoruz. Binanızdaki ankastre kutusundan dairenize kadar olan bağlantı için de kablo çekilmesi gerekiyorsa, metre başına kablo ücreti alarak bu işi de hallediyoruz. Metre başına kablolama ücreti ekiplerimize elden yapılıyor. Ayrıca internet hizmetinize ek olarak telefon hizmeti de aldıysanız aynı şekilde onun da tüm işlemlerini ve kontrollerini yaptıktan sonra size teslim ediyoruz.

2 Beğeni

Merhaba

Modem seçmek istiyorsanız vdsl bir modem almanız gerekmektedir.
Modemlerde wifi de yüksek hız almak istiyorsanız 5g modem tercih etmeniz gerekmektedir.
Maliyet açısından ikinci el düşünüyorsanız 2.4 g wifi ortalama 30 mbt ve kabloluda tam hız göre bilirsiniz.

2 Beğeni

İlk bağlantı işleminde türk telekom ankestra kutusuna etiket bırakıyor sonra TurkNet arıyor randevu alıyor geliyorlar TurkNet ekibi ankestra kutusundan daireni buluyor bili bili cihazınla kabloyu porta çakıyor evinde kurulum yapıyor sonrasında belgeleri imzalıyorsn alıyorlar senden internetin hazır kullanmana bakıyorsun modem olarak vdsl çift antenli 200 tl gibi bir fiyat bakabilirsin letgodan

1 Beğeni