Bağlanma süreci bitmeyen abonelik

TurkNet Gigafiber internet hizmetiyle ilgili büyük bir sorun yaşamaktayım. Bu durumu çözmek için TurkNet ile iletişime geçtik ve şu ana kadar yaşadığımız sorunları aşağıda detaylandırmak istiyorum: Önceki adresimde bulunan kiracı, kendi Gigafiber aboneliğini yeni adresine taşımak istedi ve bize, mevcut adresimizde TurkNet’i arayarak interneti kendi adımıza bağlatmamızı söyledi. İnterneti taşıma işlemi başladığında, mevcut internet bağlantımız aniden kesildi. Hemen TurkNet’i arayarak kendi adımıza Gigafiber internet başvurusu yaptık. TurkNet müşteri hizmetleri, Gigafiber internet kurulumunun 2 ila 5 gün içerisinde tamamlanacağını söyledi. Bir sonraki gün teknik ekibin geleceğini belirttiler. Teknik ekip geldiğinde, “port aralığı yok” gerekçesiyle kurulum işlemi gerçekleştirmedi ve bir sonraki gün tekrar geleceklerini söylediler. Ancak randevu almadılar vebir daha gelmediler. Daha sonra TurkNet tarafından arandık ve bu sürecin 8 ila 10 gün süreceği söylendi. Ancak başvuru yaptığımızda vaat ettikleri 5 günlük süre geçti ve süreci sürekli olarak uzatıyorsunuz. Ayrıca, aynı adres için daha önce aynı hizmeti verdiklerini eski kiracıdan ve eski internet bağlantısı üzerinden yapılan testlerden biliyoruz. Bu nedenle zaten daha önce aynı hizmeti alan bir adres için 5 dakika içerisinde port aralığı kalmaması mantıklı görünmüyor. Ve artık bu süreç 11 günü geçen sürelere çıktı. Kimse bizi aramadı, randevu almadı, kurulum yapmadı, bilgilendirme geçmedi. Süreç uzamaya ve mağduriyetimiz katlanarak artmaya devam ediyor. Başından beri aciliyitenizi ilettik diyorlar. Acil dedikleri işe 11 günde tek bir adım atmıyorlar. Bu ne hız(!). Bu durum, internet bağlantımızın uzun bir süre kesik olması ve TurkNet’in verdiği taahhütlerin yerine getirilmemesi nedeniyle evden çalışan bizler için büyük bir rahatsızlık kaynağı ve mağduriyete neden olmuştur.

Selamlar @Melisa, forum profilinizde müşteri numarası bulunmuyor. Ekledikten sonra bilgi verirseniz yardımcı olmak isterim.

@alperenatici Müşteri numaramı profilime ekledim.

Kayıtlarınızı inceledim. Ekipler adresinizi tekrar ziyaret ederek gereken aksiyonu alacak. Takip ediyorum.

Yazdığım bir önceki mesajı silmiş ve yayınlamamışsınız. Ekiplerinizin binamıza gelip yok dedikleri portların görseli:

Fotoğrafta bir kablonun bağlı olduğu görülüyor. Onun diğer ucunun bizim dairedeki görselini de bu gönderiye ekleyecektim ama fotoğraf yüklenirken hata veriyor. Bir sonraki gönderide iletmeyi deneyeceğim.

Geri bildiriminiz doğrultusunda ekiplere tekrar bilgi ilettim.