Bağlanamayan fiber

Selamlar, yaklaşık 1,5 aydır fiber bağlantı için uğraşıyorum. şöyle ki binaya fiber geldiğini görünce başvuru yaptım. eve ekip gelecek dediler. 1 ay onları bekledim. ekip geldi, 10 gün de onların ses dönüşümü müdür nedir,onları yapmasını bekledim. bu arada o işlemi de artık bıkıp telefonla ona buna bağlanarak tt ekiplerine ben yaptırdım. birisi binaya gelen ve binadan evlere dağılan fiber kabloya zarar verdiği için internetimi 1 gün bile kullanamadan yine gitti. kısacası son 18 günde yalnızca 16 saat internetim oldu. TurkNet bana 07.02.2025 tarihine kadar bekle dedi ve hala gelen giden yok. cep telefonu paketim bitti, ek paket aldım. o da bitiyor. ben ne yapmalıyım?

Merhaba, yaşadığınız bu durum için üzgünüz. Arıza durumuna göre çözüm süreci değişebiliyor. Bu süreçleri arka planda titizlikle takip ediyoruz. Kontrol ettiğimizde arızanızın gün sonuna kadar giderilmesi öngörülmektedir.

günaydın, cuma günü bir ekip gelmiş ve dışarıdaki fiber kutusundan bina içindeki kutuya kadar kablo çekip onu da bağlamadan gitmişler. Yani şu an kutuya da internet gelmiyor,sonraki süreç olan kutudan eve gelecek olan kabloların da bağlantısı yapılmadı

Merhaba Hakan Bey, 85717813 numaralı kaydınızı oluşturup detayları ekibimizle paylaştık. Kısa süre içerisinde ekip arkadaşlarımız size ulaşacaktır. Süreci destek kaydınız üzerinden de takip edebilirsiniz.

Günaydın, ekip arkadaşlarınız gelmiş, dışarıdaki fiber kutusundan bina içerisindeki kutuya gelen kabloyu bağlayıp gitmişler. içerideki kutudan eve gelecek kabloyu bağlayacak ekip ayrı bir ekipse işte o ekip gelmemiş. yani dünü de internetsiz geçirdik.

Konu hakkında ekibimizle iletişime geçip güncel bilgi talep ettik. Ekibimiz sizi bilgilendirecektir. Sorunun kısa süre içerisinde çözülmesi için destek olacağız.